- 7,742
- 4,532
- 113
7 sayı fark var vermez ins burdan
Bende onu diyorum kardeşim herkes tribe giriyor kendi kendine yok kupon wonlamaya yaklaşınca herkes geldi falan diyeZaten. Dağıtım yapicam dememiski arkdas )
Neyse dostum tanımıyorsun herhalde beni ya da yanlış tanıyorsun polemiğe gerek yok hayatında bol şansArt niyetli olduğumu nerden çıkarttin ben her rollingde destek veririm zaten won olunca yalandan gelip mesaj kasmam isterse dagitmasin adam kendi bileceği iş maksat destek, kasa kazanmasin adam kazansın
Kardeş polemiğe giren sensin direk karakterime dil uzatiyorsun ne kadar tanıyorsun beni ? Art niyetli filan falan ayıp yapıyorsun ben lafı ortaya koydum sen üzerine alıp cevap verdin.Neyse dostum tanımıyorsun herhalde beni ya da yanlış tanıyorsun polemiğe gerek yok hayatında bol şans
Tamam dost sıkıntı yok iyi forumlarKardeş polemiğe giren sensin direk karakterime dil uzatiyorsun ne kadar tanıyorsun beni ? Art niyetli filan falan ayıp yapıyorsun ben lafı ortaya koydum sen üzerine alıp cevap verdin.
Eyvallah iyi forumlar.Tamam dost sıkıntı yok iyi forumlar
Dost sende ortalığı kızıştırıyon bi tutsun son maç öyle yap barigelme ihtimali 0 diyen folloşlar nerde ?
Öyle demesen iyiydi neyse kupon tutsunda gerisi önemli değil çok güzel para veriyor umarım sorunsuz öderler bana tutucak gibi geliyorhakediyor andavallar