Bide 1 0 Ken kuponu bozduk dost 106 tl aldık 😁 sen kazandı yapta gönlümüz olsun3-0 90 oran geldi @Umutks41 ama işte bizde ki de şans 3 tl basıldı
Bide 1 0 Ken kuponu bozduk dost 106 tl aldık 😁 sen kazandı yapta gönlümüz olsun3-0 90 oran geldi @Umutks41 ama işte bizde ki de şans 3 tl basıldı
YeşillensinBide 1 0 Ken kuponu bozduk dost 106 tl aldık 😁 sen kazandı yapta gönlümüz olsun
Ucuza gitmiş neyse kar kardirBide 1 0 Ken kuponu bozduk dost 106 tl aldık 😁 sen kazandı yapta gönlümüz olsun
yani dost 40 yılda bir şu oranları yakalayabiliyoruz sevinsek mi üzülsek mi bilemedimBide 1 0 Ken kuponu bozduk dost 106 tl aldık 😁 sen kazandı yapta gönlümüz olsun
Yüksek bassan gelmez dostyani dost 40 yılda bir şu oranları yakalayabiliyoruz sevinsek mi üzülsek mi bilemedim
ama 3 TL den 100 tl kazandın kötüden iyidir
her zaman olaylara iyi tarafından bakalım
dost ben yüksek oranlara her zaman 100 basarım gelirse 7k 8k versin en az diye çünkü inan böyle daha çok üzülürümYüksek bassan gelmez dost
Valla dost 2 gündür Bi kupon bile yapmıyorduk o kadar batıktayız 3 TL basıp da 90 Oran biliyoruz anlamadım ki 150 oranlar tekten gidiyor Bi 20 tl bastığımız zamanyani dost 40 yılda bir şu oranları yakalayabiliyoruz sevinsek mi üzülsek mi bilemedim
ama 3 TL den 100 tl kazandın kötüden iyidir
her zaman olaylara iyi tarafından bakalım
Canın saolsun dost papara yaz 6 tl atayımücretli bol sans Hakkımızı kullandık Dost Alalım payımıza Dusenı Lutfen @Umutks41
Doğru dion reis olmayinca olmuo senin kacan kuponlari kac kere sahit oldum kendim ksybetmis kadsr uzuldumdost ben yüksek oranlara her zaman 100 basarım gelirse 7k 8k versin en az diye çünkü inan böyle daha çok üzülürüm
3 lirada ben alirim😂😂Canın saolsun dost papara yaz 6 tl atayım