Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Kasa 100 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
dostum bak benim bi hatm varsa söyle özrümü dilerim . özür dilemek erdemdir . ama cidden bu konuda sen haksızsın . yani bastan beri diyorsun 10 dk sonra yazmısım üstelik en az 70 mesaj var
Dostum öncelikle sakinleş rolling konularında bir hedef belirlenir rollingi sahibi hedefe ulaşırsa ödül dağıtır mesela 5 kişiye ödül dağıtacak ama 15 kişi takip ediyor nasıl olacak mecburen seçmek zorunda içlerinden yani baştan beri takip etsen bile bazen ödül almayabilirsin durum bu

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Dostum öncelikle sakinleş rolling konularında bir hedef belirlenir rollingi sahibi hedefe ulaşırsa ödül dağıtır mesela 5 kişiye ödül dağıtacak ama 15 kişi takip ediyor nasıl olacak mecburen seçmek zorunda içlerinden yani baştan beri takip etsen bile bazen ödül almayabilirsin durum bu
hıh gözünü seveyim ben de onu diyorum desin ki sunlara gönderim saglıycam tebrikler derim susarım . Ama işin içine takip girdigi için haksızlık yapıldı bana

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
hıh gözünü seveyim ben de onu diyorum desin ki sunlara gönderim saglıycam tebrikler derim susarım . Ama işin içine takip girdigi için haksızlık yapıldı bana
Dostum adam zaten sana papara at dedu sen atmadın neyse dostum fazla uzatmayalım çünkü konu uzakdikca arkadaş zor durumda kalacak

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Yok dostum herkes kendince haklı bende bu forumda 50 rollinge katıldım 10-15 tanesi başarılı oldu sadece 2 ödül alabildim ve hepsini takip etmeme rağmen anlayacağın maalesef baştan beri takip etmek ödül kazanmani sağlamıyor
napalım yapacak birsey yok takdir umutun

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,693
3,803
113
8 kişiye 21 papara atıldı elimizde kafası kaldı bu saatten sonra forumda rolling açmam gelirse çekiliş açarız yönetim uğraşsın ben ne ugrasacam aga şu roll ü nasıl çıkar için takip edenler oluyor ben anlamıyorum ki
Sabah yine yönetimden azarı yiyecek kişi ben olucam para muhabbeti geçti diye sayenizde hadi herkese hayırlı sabahlar

ulan umut milleti uykusuz bırakıyon sonra yok yapmıcam falan :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...