- 3,775
- 1,014
- 113
04.00 da konu acıldı 04.07 de ilk kupon atıldı 04.17 de ben yazdımDesstrection dost saat kaçta rolling açıldı peki biliyor mu
04.00 da konu acıldı 04.07 de ilk kupon atıldı 04.17 de ben yazdımDesstrection dost saat kaçta rolling açıldı peki biliyor mu
Dostum öncelikle sakinleş rolling konularında bir hedef belirlenir rollingi sahibi hedefe ulaşırsa ödül dağıtır mesela 5 kişiye ödül dağıtacak ama 15 kişi takip ediyor nasıl olacak mecburen seçmek zorunda içlerinden yani baştan beri takip etsen bile bazen ödül almayabilirsin durum budostum bak benim bi hatm varsa söyle özrümü dilerim . özür dilemek erdemdir . ama cidden bu konuda sen haksızsın . yani bastan beri diyorsun 10 dk sonra yazmısım üstelik en az 70 mesaj var
hıh gözünü seveyim ben de onu diyorum desin ki sunlara gönderim saglıycam tebrikler derim susarım . Ama işin içine takip girdigi için haksızlık yapıldı banaDostum öncelikle sakinleş rolling konularında bir hedef belirlenir rollingi sahibi hedefe ulaşırsa ödül dağıtır mesela 5 kişiye ödül dağıtacak ama 15 kişi takip ediyor nasıl olacak mecburen seçmek zorunda içlerinden yani baştan beri takip etsen bile bazen ödül almayabilirsin durum bu
Dostum adam zaten sana papara at dedu sen atmadın neyse dostum fazla uzatmayalım çünkü konu uzakdikca arkadaş zor durumda kalacakhıh gözünü seveyim ben de onu diyorum desin ki sunlara gönderim saglıycam tebrikler derim susarım . Ama işin içine takip girdigi için haksızlık yapıldı bana
sana o kadar laf edilse sen atarmısın adama derler gururun yokmu seninDostum adam zaten sana papara at dedu sen atmadın neyse dostum fazla uzatmayalım çünkü konu uzakdikca arkadaş zor durumda kalacak
Dostum ne diyeyim ki hayırlı sabahlarsana o kadar laf edilse sen atarmısın adama derler gururun yokmu senin
hayırlı sabahlar k.bakma sendeDostum ne diyeyim ki hayırlı sabahlar
Yok dostum herkes kendince haklı bende bu forumda 50 rollinge katıldım 10-15 tanesi başarılı oldu sadece 2 ödül alabildim ve hepsini takip etmeme rağmen anlayacağın maalesef baştan beri takip etmek ödül kazanmani sağlamıyorhayırlı sabahlar k.bakma sende
Bana gelmediParası gelmeyen varmı papara da sorun var galiba ben herkese attım
napalım yapacak birsey yok takdir umutunYok dostum herkes kendince haklı bende bu forumda 50 rollinge katıldım 10-15 tanesi başarılı oldu sadece 2 ödül alabildim ve hepsini takip etmeme rağmen anlayacağın maalesef baştan beri takip etmek ödül kazanmani sağlamıyor
8 kişiye 21 papara atıldı elimizde kafası kaldı bu saatten sonra forumda rolling açmam gelirse çekiliş açarız yönetim uğraşsın ben ne ugrasacam aga şu roll ü nasıl çıkar için takip edenler oluyor ben anlamıyorum ki
Sabah yine yönetimden azarı yiyecek kişi ben olucam para muhabbeti geçti diye sayenizde hadi herkese hayırlı sabahlar