Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Kasa 100 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Desstrection tamamda dost zaten o kimin takip ettiğini biliyor hen başından beri senin attığın msj görmemiştir yani sonuçta bu çekiliş değil dost
tamam kardeşim daha fazla söze gerek yok adam olan anlar ... bol sanslar dilerim :)

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Şu rollingi muhabbet için değilde Bi çıkar için takip eden olduysa benle harbiden muhatabı kessin cebimde 100 tl olunca paylaşan adamım zaten aq siz neyin tribindesiniz @Desstrection hele sen beni tanımadan etmeden haksızlık var bilmem ne diyon
Dostum çekimi iptal et 3-4 orana bas yatalım o zaman anca kavga biter

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
ulan bıze neler yapıldı eyvallah dedık 2 saat takıp ettım 4 kısıyız o sıra tuvalete gıttım takıp edenler yazsın ılk 4 yazana atıcm dedı o sıra bı sopar var konuyla alakası yok kasla goz Arası yazmıs paparasını o aldı hıc takıp etmeden adam sanada atayım dedı soyleyınce ıstemedık noldu gurur yaptık sopar aldı parayı gıttı

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
Şu rollingi muhabbet için değilde Bi çıkar için takip eden olduysa benle harbiden muhatabı kessin cebimde 100 tl olunca paylaşan adamım zaten aq siz neyin tribindesiniz @Desstrection hele sen beni tanımadan etmeden haksızlık var bilmem ne diyon
ya dostum ben para da degilim diyorum olunca ben atim sana sıkıntı yok . sen diyorsun ki bastan beri yoksun 10 dk sonra yazmısım allah askına

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,862
2,059
113
Desstrection dost sen gerçekten bizimi anlamak istemiyon yani herkez suçlu bir tek senmi haklısın onu anlamadım

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
ulan bıze neler yapıldı eyvallah dedık 2 saat takıp ettım 4 kısıyız o sıra tuvalete gıttım takıp edenler yazsın ılk 4 yazana atıcm dedı o sıra bı sopar var konuyla alakası yok kasla goz Arası yazmıs paparasını o aldı hıc takıp etmeden adam sanada atayım dedı soyleyınce ıstemedık noldu gurur yaptık sopar aldı parayı gıttı
Bende şoparım 😀😀😀😀😀

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,862
2,059
113
Bu soncta çekilis değil arkadaşım umut hen başından kim takip ettiyse onlara gönderim yaptı burda haksızlık yapılacak birşey yok

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,862
2,059
113
Desstrection dost sen inan herkeze sarmaya başladın kimse kimseye birşey dediği yok umut hen başından kim takip ettiyse onlara gönderim yaptı diyorum

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,182
51,404
113
8 kişiye 21 papara atıldı elimizde kafası kaldı bu saatten sonra forumda rolling açmam gelirse çekiliş açarız yönetim uğraşsın ben ne ugrasacam aga şu roll ü nasıl çıkar için takip edenler oluyor ben anlamıyorum ki
Sabah yine yönetimden azarı yiyecek kişi ben olucam para muhabbeti geçti diye sayenizde hadi herkese hayırlı sabahlar

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
8 kişiye 21 papara atıldı elimizde kafası kaldı bu saatten sonra forumda rolling açmam gelirse çekiliş açarız yönetim uğraşsın ben ne ugrasacam aga şu roll ü nasıl çıkar için takip edenler oluyor ben anlamıyorum ki
Sabah yine yönetimden azarı yiyecek kişi ben olucam para muhabbeti geçti diye sayenizde hadi herkese hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar dostum kesene bereket olsun

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,862
2,059
113
Desstrection dost saat kaçta rolling açıldı peki biliyor mu

Desstrection

sorarlarsa yok
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
1,014
113
dostum bak benim bi hatm varsa söyle özrümü dilerim . özür dilemek erdemdir . ama cidden bu konuda sen haksızsın . yani bastan beri diyorsun 10 dk sonra yazmısım üstelik en az 70 mesaj var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...