dayı neye bayılıyon ben burda okuduklarımı dayıma yakıstıramadımBayilirim dik sik bilgaristana varnaya et yemeye giderim
dayı neye bayılıyon ben burda okuduklarımı dayıma yakıstıramadımBayilirim dik sik bilgaristana varnaya et yemeye giderim
Tam yazdim bok site yaOlum hesabı kapatmışlar beni cekım de yapamadık Kı neden kapattılar bunlar hesabı
yaz destege bi wonderwheel cevıreyım yıne kapatın deOlum hesabı kapatmışlar beni cekım de yapamadık Kı neden kapattılar bunlar hesabı
Neyi yakistiramadin la vuruyoz gelioz istedayı neye bayılıyon ben burda okuduklarımı dayıma yakıstıramadım
dost sen 50yı katlarım dedın kı 50 olsa katlardık 15ı desene 15ıde katlardın ama demedın yazdıklarını ıyı oku dost
Multisin dost normalOlum hesabı kapatmışlar beni cekım de yapamadık Kı neden kapattılar bunlar hesabı
Sorduk enıste sormazmıyız acılmamak uzere kapatmışlar neden kapattınız diyom devlet sırrımı bu amq soylemıyon dedım chat attıyaz destege bi wonderwheel cevıreyım yıne kapatın de
Vurki acilsin destek25 dkdır böyle dayı neden böyle bu
Ekli dosyayı görüntüle 219217
Yok la evdekınlerden Baska kımseye acmadıkkıMultisin dost normal
enişte dolandırıcı dolandırıcıyı tutmuyo bu alemdeSorduk enıste sormazmıyız acılmamak uzere kapatmışlar neden kapattınız diyom devlet sırrımı bu amq soylemıyon dedım chat attı
Erhan benim kullanıcı adımı da versene moruk 3 gündür 300 kişi kalıyo sıkılıyorum cıkıyorum alamadan25 dkdır böyle dayı neden böyle bu
Onlarda senin kullnici adini bekliioduErhan benim kullanıcı adımı da versene moruk 3 gündür 300 kişi kalıyo sıkılıyorum cıkıyorum alamadan
Umutks41
Dayı sende bi kadeh daha daha diye diye ömrünü çürüttün nerden geliyo bu değirmenin suyuBen bi kadeh daha koycam kafa uctu yine a q
Kesin sukru dayıdır o 1 kişi25 dkdır böyle dayı neden böyle bu
yazdım kendi baglanması lazım dedı dost vermedi kapadı bırak su dolandırıcıyı dedı senın hesabı kapatmıslar dostErhan benim kullanıcı adımı da versene moruk 3 gündür 300 kişi kalıyo sıkılıyorum cıkıyorum alamadan
Umutks41