oyalayıp duruyo destege yazıyo nişantaşına gelince beni ara diyeKesin sukru dayıdır o 1 kişi
boşa bekleme dost
oyalayıp duruyo destege yazıyo nişantaşına gelince beni ara diyeKesin sukru dayıdır o 1 kişi
boşa bekleme dost
Lan bi ickimiz var karismayinDayı sende bi kadeh daha daha diye diye ömrünü çürüttün nerden geliyo bu değirmenin suyu
Olum ben fakir gorunumlu zenginlerdenimDayı sende bi kadeh daha daha diye diye ömrünü çürüttün nerden geliyo bu değirmenin suyu
Chat dicek Bi size verelim memnun kalırsanız arkadaslarınızada memnunıyetle veririz 🤣🤣@erhanbey22
DistinguisheD
Benimkinide ver dost 3 gündür arkadaşlar size bağlanmaya çalişiyor denemek istiyorlar sitenizi beğenirlerse 2k ile başlayacaklar filan sık dost
VaryemezOlum ben fakir gorunumlu zenginlerdenim
Şu kullanıcı adını ver ben o 100 lirayı 4 k yaparımoyalayıp duruyo destege yazıyo nişantaşına gelince beni ara diye
Bi fırtta kanguru için cek dayıOlum ben fakir gorunumlu zenginlerdenim
Nisantasinda bi daui var de sitenizi almak istiyo de@erhanbey22
DistinguisheD
Benimkinide ver dost 3 gündür arkadaşlar size bağlanmaya çalişiyor denemek istiyorlar sitenizi beğenirlerse 2k ile başlayacaklar filan sık dost
100 yok dost 50 spin var sadeceŞu kullanıcı adını ver ben o 100 lirayı 4 k yaparım
Erhan dost helal etChat dicek Bi size verelim memnun kalırsanız arkadaslarınızada memnunıyetle veririz 🤣🤣
Onuda yaparız dost100 yok dost 50 spin var sadece
Eniştenin hakkı hep helaldir bizeErhan dost helal et
Hangi noya yazdığın önemli dost bak enişte hemen ulasıyor emek veriyor adam borc istiyecegi zamanİskorpitin watsaptan borç istedik bi kaç gün önce 1 haftadır tek çizgi
Adam o kadar fakir ki interneti bile yok borç istediğimiz kişilere bak
Herzaman konustugumuz noya yazdık dost nereye yazcazHangi noya yazdığın önemli dost bak enişte hemen ulasıyor emek veriyor adam borc istiyecegi zaman
Yanlıs noya yazıyorsun dost para atıcam de ben sana yazarımHerzaman konustugumuz noya yazdık dost nereye yazcaz