Enıste 50 leri kovalamaz dost 5 k dan assagı yorum yazmaz oBeceremio Bu işleri erhan dayisina cekmemis😀
Çok uykum geldi size doyum olmaz😀aramıza iyi niyetli parası olan birini alsak 10 dkda dona kadar soyarız burda herkes kasar olmus yazıklar olsun size
50 lira at ordan ustune cevdet yazarız senın yerıne muhabbete dahil ederiz onu dostÇok uykum geldi size doyum olmaz😀
Bol sans dostÇok uykum geldi size doyum olmaz😀
Valla uykum geldi😀50 lira at ordan ustune cevdet yazarız senın yerıne muhabbete dahil ederiz onu dost
8i yan çevirince sonsuzluk işareti çıkıyor dostKanki ordan 20 yi alırsam 8 eksik kalio
Yozgatta da 20 40 daha 66 yapio😀8i yan çevirince sonsuzluk işareti çıkıyor dost
Sonsuzluk 9 harf 9x8 72 yapar
Erhanbey22nin 22sini 72den çıkar
50 yapar hayırlı işler
helal dost bu kafayı baska yerde kullansan 50 yi saniyede kazanırdın8i yan çevirince sonsuzluk işareti çıkıyor dost
Sonsuzluk 9 harf 9x8 72 yapar
Erhanbey22nin 22sini 72den çıkar
50 yapar hayırlı işler
Lan sen onu nerden bilionYozgatta da 20 40 daha 66 yapio😀
Lan sen onu nerden bilion
allahi var dededen iyi veriyo benim de bi big winim vardi dur atim
dede soygun oyunu en cok dede oynanıyo ondanallahi var dededen iyi veriyo benim de bi big winim vardi dur atim
Bigbas balıkların ustune tanimamdede soygun oyunu en cok dede oynanıyo ondan
dede soygun oyunu en cok dede oynanıyo ondan
Öz kardeşim gelmiş hoşgelmiş merhaba ikram kardeşim bişeyler ikram ette gecemiz şenlensinStarlight Princess — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!replay.pragmaticplay.net
bunu vururken otobus yolculugundaydim bu ve dog houseden 6.5k vurdum amasyada keske otobus hep amasyada kalsaydi donseydi boyleStarlight Princess — Win Replay
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!replay.pragmaticplay.net
Sizin oralarda öyledir 20.40 daha 66 yapistir😀Lan sen onu nerden bilion