BilecikNere cıktı peki
BilecikNere cıktı peki
gaza zam geldi enişte 1000 lira ateşlede deboyu fulleyelımErhan bi kere yaralı parmağa ışe uMut a gaz vere vere adın havagazı erhan diye çıkacak: )))))
bunlarda asker işte cevo bilecikte askerlik yaptım diye anlatma eşe dosta sakınBilecik
Biz van da 15 ay yaptık kanki bunlar da bilecek te bi de paralidir bu 1 ay yapar donerbunlarda asker işte cevo bilecikte askerlik yaptım diye anlatma eşe dosta sakın
57 bini buldukta paralı yapcaz dedeBiz van da 15 ay yaptık kanki bunlar da bilecek te bi de paralidir bu 1 ay yapar doner
Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay KomutanlığıBilecik
sence 50 lira için 1 saattir senaryo yazan adam askerliği para verip atlatır mı dostBiz van da 15 ay yaptık kanki bunlar da bilecek te bi de paralidir bu 1 ay yapar doner
Paralı yapacaktı 50 lira eksik diye uzun dönem gidiyor dostBiz van da 15 ay yaptık kanki bunlar da bilecek te bi de paralidir bu 1 ay yapar doner
enişte bilecik tugay komutanına kadar taktın heralde yakışır bi 5k daha istede prenses alalımBilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı
Bunun serefine yapıstır bir kupon
Zamanında bana deselerdi ver 57 k git 😀57 bini buldukta paralı yapcaz dede
helal dost agzımdan aldın lafı sende cok buyuk dolandırıcısın ama hıc umuta mana bulma dostParalı yapacaktı 50 lira eksik diye uzun dönem gidiyor dost
50 ateşlede adam bedelli yapsın
Aman enıste tekrar gitmiyelimenişte bilecik tugay komutanına kadar taktın heralde yakışır bi 5k daha istede prenses alalım
Ben adamı dolandırır üstüne 50 lira daha yokmu derim sen ne dion😀helal dost agzımdan aldın lafı sende cok buyuk dolandırıcısın ama hıc umuta mana bulma dost
20 lira borcu nasıl hatırlasın adam 80 daha at ordan düz 100 olsun akıl tutması kolay olsun enişte@ceco2486
Ver su askere masa tenisi parası
Eksik olma dosthelal dost agzımdan aldın lafı sende cok buyuk dolandırıcısın ama hıc umuta mana bulma dost
Ağa dur hele 22 mize 28 tl ariom sen askere 50 ver dion😀@ceco2486
Ver su askere masa tenisi parası
Kanki ordan 20 yi alırsam 8 eksik kalio20 lira borcu nasıl hatırlasın adam 80 daha at ordan düz 100 olsun akıl tutması kolay olsun enişte
Beceremio Bu işleri erhan dayisina cekmemis😀Ceco konuya girdiğinde 3 sayfaydı 8 sayfa olucak hala 50 koparamadın kanguru dost işini düzgün yap sımdı ye kadar 3 50yi almıstın🤣🤣