Uyaptan mesaj gelmez kral 20 tane icra davam oldu bir kere uyaptan falan mesaj gelmediUYAPtan sms geldi netten sorgulattım gerçekten uyap ama davanın içeriğini göremiyorum ve davanın neden açıldığını bulamıyorum çünkü tel adıma değil sonuç ne çıkar başına gelen var mı
eminmiyiz kanka sadece mahkeme günü yazıyor 4060tan sorgulatın yazıyor 4060 resmi sitede de geçiyorUyaptan mesaj gelmez kral 20 tane icra davam oldu bir kere uyaptan falan mesaj gelmedi
atsana gelen mesajı burayaUYAPtan sms geldi netten sorgulattım gerçekten uyap ama davanın içeriğini göremiyorum ve davanın neden açıldığını bulamıyorum çünkü tel adıma değil sonuç ne çıkar başına gelen var mı
E devletten dava dosyasi sorgulaeminmiyiz kanka sadece mahkeme günü yazıyor 4060tan sorgulatın yazıyor 4060 resmi sitede de geçiyor
çıkmıyorE devletten dava dosyasi sorgula
O zaman yoktur dolandırıcı muhtemelençıkmıyor
Uyaptan mesaj gelir kardeş milleti yaniltmaUyaptan mesaj gelmez kral 20 tane icra davam oldu bir kere uyaptan falan mesaj gelmedi
Sanık ya da tanık olsa da dosya görünürKardeş UYAP mesaj atar şu tarihte şurada mahkeme var diye eğer e devlette goremiyosan mahkemeyi taniksin demektir korkma hesabına gelen parayla ilgili aorur sorarlar e ticaret yapıyorum de geç geçmiş olsun
Taniksa görünmez mahkeme listesinde bile adin çıkmaz tecrübe ile sabittirSanık ya da tanık olsa da dosya görünür
bu duruşma mesajı geldiyse kesin ceza da gelmiştir dimiUyaptan mesaj gelir kardeş milleti yaniltma
büyük ihtimal kaçak iddia bundan kurtulma şansım yok muTaniksa görünmez mahkeme listesinde bile adin çıkmaz tecrübe ile sabittir