Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Uyap SMS Hk.

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
128
71
28
UYAPtan sms geldi netten sorgulattım gerçekten uyap ama davanın içeriğini göremiyorum ve davanın neden açıldığını bulamıyorum çünkü tel adıma değil sonuç ne çıkar başına gelen var mı

Kartalistt

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
11
8
UYAPtan sms geldi netten sorgulattım gerçekten uyap ama davanın içeriğini göremiyorum ve davanın neden açıldığını bulamıyorum çünkü tel adıma değil sonuç ne çıkar başına gelen var mı
Uyaptan mesaj gelmez kral 20 tane icra davam oldu bir kere uyaptan falan mesaj gelmedi

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,397
1,197
113
Uyap mesaj atmaz

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
573
175
43
Dolandırılmayın

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,808
1,074
113
Uyap mahkeme durusma saatlerini mesaj atar dogrudur

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,065
144
63
Kardeş UYAP mesaj atar şu tarihte şurada mahkeme var diye eğer e devlette goremiyosan mahkemeyi taniksin demektir korkma hesabına gelen parayla ilgili aorur sorarlar e ticaret yapıyorum de geç geçmiş olsun

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,397
1,197
113
Kardeş UYAP mesaj atar şu tarihte şurada mahkeme var diye eğer e devlette goremiyosan mahkemeyi taniksin demektir korkma hesabına gelen parayla ilgili aorur sorarlar e ticaret yapıyorum de geç geçmiş olsun
Sanık ya da tanık olsa da dosya görünür

Kadir3471

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,926
6,343
113
E devletten dava çıkmayabilir vatandaş portaldan sorgulat veya bi avukat ara sor

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
128
71
28
sayın........... bartın 1.asyliye ceza mahkemesinin 2024/695 09.45 de duruşmanız vardır. gelmediğiniz taktirde zorla getirtileceksiniz. konu hakkında detaylı bilgi almak için TÇKİMLİK ABONE yazıp 4060 a gönderin

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,334
451
83
Bugün tatlı mesaj atnazlar devlet üzerinden gorunmuyirsa