Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Uygulamada 50 Spin Book Of Dead 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mete2134

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14
3
3
Merhaba,

sadece androidde gecerli uygulamada 50 spin veriyor.

50 freespin sonucu kazandığınız tutarın 20 katını aynı oyun içerisinde çevirdikten sonra bonusun çevrimi tamamlanacaktır.
Yatırım şartı yok. Çevrim sonrası kalan bakiyeden 350 liraya kadar olan tutar sizlerin olmaktadır. İsterseniz çekim yapabilirsiniz.

desteğin yazdığı.

Not: site boş - konu kilit -çöp gibi muhabbet yapanlar kendi çöplüğünde oynasın , küfür ettirmesin bana , belki çeken olur diye paylastım . BoL Şans
Kardeş eline koluna sağlık çekim talebi verdim çok teşekkür ederim bekliyorum bakalım

veysd41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
273
145
43
Frebetde var uygulamada 350tl onuda alın

veysd41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
273
145
43
IMG_20250122_162341.png 350tl freebet veriyor bakın isterseniz

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
517
175
43
Merhaba,

50 freespin sonucu kazandığınız tutarın 20 katını aynı oyun içerisinde çevirdikten sonra bonusun çevrimi tamamlanacaktır.
Yatırım şartı yok. Çevrim sonrası kalan bakiyeden 350 liraya kadar olan tutar sizlerin olmaktadır. İsterseniz çekim yapabilirsiniz.

desteğin yazdığı.

Not: site boş - konu kilit -çöp gibi muhabbet yapanlar kendi çöplüğünde oynasın , küfür ettirmesin bana , belki çeken olur diye paylastım . BoL Şans
Spinden 3400 verdi 68 bin çevrimi var ve 350 TL çekim için kardeşim onların olsun 3400 sabaha kadar çevrim yap demek

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,270
667
113
Spinden 3400 verdi 68 bin çevrimi var ve 350 TL çekim için kardeşim onların olsun 3400 sabaha kadar çevrim yap demek
dostum betı yuksekten alıp otomatıge al ben oyle cevırdım ogle arası yemek fılan yedım . buyuk para degıl ıste bıra sıgara parası cıksın dıye dadandıkk

Blanchard02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
517
175
43
dostum betı yuksekten alıp otomatıge al ben oyle cevırdım ogle arası yemek fılan yedım . buyuk para degıl ıste bıra sıgara parası cıksın dıye dadandıkk
Reis otamatige alsam bile benim kasa 50 bini görürse kafayı yerim o yüzden hiç çevirmeye gerek yok ...tşk ettim paylaşım için okumadım okusam.almazdim üye olmazdım 20 kat cevirmi icin

cenk8350

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
38
7
8
Merhaba,

desteğin yazdığı.

Poşet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...