Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Uygulamada 50 Spin Book Of Dead 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DuyguYky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
677
255
63
Şansa 3.5 tan oyununa girdi çevrimi tamamladım bakiye 350ye sabitlendi sonra hesap doğrulaması istedi bilginiz olsun

DuyguYky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
677
255
63
Cekiminiz şuan beklemede diyor onaydan sonra çekim gonderilcekmis

ksklee1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
762
209
43
350 freebet 980 oldu direk çekim mi bu ne destek var ne bir şey var bilgisi olan var mı

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,270
667
113
350 freebet 980 oldu direk çekim mi bu ne destek var ne bir şey var bilgisi olan var mı
Bilmiyorum bro banada sms geldi diye paylaştım, tombeti ve bunu paylaştım baya çeken oldu , arkadaşların cebine 3 bes kuruş girsin işte, desteğe sor istersen bi cevap veriyor

ksklee1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
762
209
43
Bilmiyorum bro banada sms geldi diye paylaştım, tombeti ve bunu paylaştım baya çeken oldu , arkadaşların cebine 3 bes kuruş girsin işte, desteğe sor istersen bi cevap veriyor
Eyvallah sağol kötüymüş şartları ana parayla 350 tlden 5 adet kupon yap tüm parayı çek diyor uğraşılmaz

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,270
667
113
Eyvallah sağol kötüymüş şartları ana parayla 350 tlden 5 adet kupon yap tüm parayı çek diyor uğraşılmaz
Sağol dost en azından seni yetiştiren aileye şükranlarımı ilet , saygılı üslubun düzgün helal olsun ailene , ben teşekkür ederim . Anne baba faktörü önemli. Küfür edip kaçan da oluyor :)

ksklee1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
762
209
43
Sağol dost en azından seni yetiştiren aileye şükranlarımı ilet , saygılı üslubun düzgün helal olsun ailene , ben teşekkür ederim . Anne baba faktörü önemli. Küfür edip kaçan da oluyor :)
Çok sağol reis ben de teşekkür ederim sen de efendi bir insansın belli ki çıkarsızca iyilik yapmaya çalışan bir insana saygısızlık yapmam zaten yapan da kendisi utansın saygılar iyi akşamlar ☺

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,270
667
113
Çok sağol reis ben de teşekkür ederim sen de efendi bir insansın belli ki çıkarsızca iyilik yapmaya çalışan bir insana saygısızlık yapmam zaten yapan da kendisi utansın saygılar iyi akşamlar ☺
Onlarida anlıyorum sorun yok reis , es yok dost yok para yok çevre yok , iş yok, dadanicak yer arıyorlar burda iki kelime yazınca rahatlıyorlar olsun , Allah onlarında gönlüne göre versin ne diyim canları sagolsun , .

ksklee1912

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
762
209
43
Onlarida anlıyorum sorun yok reis , es yok dost yok para yok çevre yok , iş yok, dadanicak yer arıyorlar burda iki kelime yazınca rahatlıyorlar olsun , Allah onlarında gönlüne göre versin ne diyim canları sagolsun , .
Haklısın reis amin

haylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
418
206
43
Abi bedavaya rat yedik apk virüslü Truva virüsü yedik sabah sabah Allah'ım , indiren herkes telefonuna format atsın yada sağlam bir virüs programı ile taratsın.
Adminler görünce konuyu kapatalım yoksa herkes çarpılacak @Shellac @Daimon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...