Niye androidse biliyormusnjz rat yukliyorlar söylemedi demeyin sonra
Niye androidse biliyormusnjz rat yukliyorlar söylemedi demeyin sonra
Bilmiyorum bro banada sms geldi diye paylaştım, tombeti ve bunu paylaştım baya çeken oldu , arkadaşların cebine 3 bes kuruş girsin işte, desteğe sor istersen bi cevap veriyor350 freebet 980 oldu direk çekim mi bu ne destek var ne bir şey var bilgisi olan var mı
Eyvallah sağol kötüymüş şartları ana parayla 350 tlden 5 adet kupon yap tüm parayı çek diyor uğraşılmazBilmiyorum bro banada sms geldi diye paylaştım, tombeti ve bunu paylaştım baya çeken oldu , arkadaşların cebine 3 bes kuruş girsin işte, desteğe sor istersen bi cevap veriyor
Sağol dost en azından seni yetiştiren aileye şükranlarımı ilet , saygılı üslubun düzgün helal olsun ailene , ben teşekkür ederim . Anne baba faktörü önemli. Küfür edip kaçan da oluyorEyvallah sağol kötüymüş şartları ana parayla 350 tlden 5 adet kupon yap tüm parayı çek diyor uğraşılmaz
Çok sağol reis ben de teşekkür ederim sen de efendi bir insansın belli ki çıkarsızca iyilik yapmaya çalışan bir insana saygısızlık yapmam zaten yapan da kendisi utansın saygılar iyi akşamlar ☺Sağol dost en azından seni yetiştiren aileye şükranlarımı ilet , saygılı üslubun düzgün helal olsun ailene , ben teşekkür ederim . Anne baba faktörü önemli. Küfür edip kaçan da oluyor
Onlarida anlıyorum sorun yok reis , es yok dost yok para yok çevre yok , iş yok, dadanicak yer arıyorlar burda iki kelime yazınca rahatlıyorlar olsun , Allah onlarında gönlüne göre versin ne diyim canları sagolsun , .Çok sağol reis ben de teşekkür ederim sen de efendi bir insansın belli ki çıkarsızca iyilik yapmaya çalışan bir insana saygısızlık yapmam zaten yapan da kendisi utansın saygılar iyi akşamlar ☺
Haklısın reis aminOnlarida anlıyorum sorun yok reis , es yok dost yok para yok çevre yok , iş yok, dadanicak yer arıyorlar burda iki kelime yazınca rahatlıyorlar olsun , Allah onlarında gönlüne göre versin ne diyim canları sagolsun , .