- 28,083
- 25,749
- 113
Günaydın dostGünaydın
Günaydın dostGünaydın
Kolay gelsin dostGünaydın dost
şimdi seni görünce hatırladım ilk kupon geldi devam etmedim halaYanında karpuz peynirde olsun
Günaydın broGünaydın dostlar @Muroo1988 dükkanı kapatmış canezemiz var yazmış
Battık be vadocumşimdi seni görünce hatırladım ilk kupon geldi devam etmedim hala
O parada emeğim büyük bonusu hatırlatan benim kuponu hatırlatan benim yanına karpuz peynir verende benim bir ufak ismarlarsin artıkşimdi seni görünce hatırladım ilk kupon geldi devam etmedim hala
İyi forumlar dostum yemek molası mıO parada emeğim büyük bonusu hatırlatan benim kuponu hatırlatan benim yanına karpuz peynir verende benim bir ufak ismarlarsin artık
Ufak kesermi?O parada emeğim büyük bonusu hatırlatan benim kuponu hatırlatan benim yanına karpuz peynir verende benim bir ufak ismarlarsin artık
Aynen valla öğle arasıİyi forumlar dostum yemek molası mı
Kanaatkar adamız dostUfak kesermi?
Menüde ekmek arası ekmek mi var yineAynen valla öğle arası
Ufak bizi keserde @vado90 nün hayaller büyük vaziyet valizi toplayıp kaçmışUfak kesermi?
Bugun bir değişiklik yaptım balık kraker ve limonataMenüde ekmek arası ekmek mi var yine
Aboww o parayı 5k yapıp kirayı tamamladık dostum sözüm olsun bir dahakine zurna dürüm benden@wasil gibi bir dostumuz olmadı ki 1500 çekip masaya vurup al abi bugun benden kebab ye desin
Eyvah eyvah senede bir gün çekim yaptığını hesaplarsak Allah bize ömür versinAboww o parayı 5k yapıp kirayı tamamladık dostum sözüm olsun bir dahakine zurna dürüm benden
2. kuponda patladikO parada emeğim büyük bonusu hatırlatan benim kuponu hatırlatan benim yanına karpuz peynir verende benim bir ufak ismarlarsin artık