Maşallah dediğimiz ikinci kuponda patlıyor zaten bundan sonra son iki kuponda sans dileyim2. kuponda patladik
Benim kredi puanım -pi sayısında dost bankaya selam veriyorum onu bile almıyorlar@vado90 bizim banka yatırım ypıp zengin olmayı istemiyorsa suç bizimmi büyük hayaller kurar küçük hayalleri tutar😀
Sen halen bizim banka yatırım yapmadınmı!!??
Bak ya utanmiyorda Multi açarkenBen hergün çekim yapıyorum dostum sen wasiliyi hafife aldın ama ana para olmadan oynuyorum prensip meselesi sabah betewin yeni hesap açtım deneme bonusu aldım 10k yaptım yine ip dedi haklıydı
Ekli dosyayı görüntüle 623930
Multi değil lütfen ikiz kardeşim var onun bu sadece aynı telefonBak ya utanmiyorda Multi açarken
Bizim banka bır kaç yatırım sonrası kredi puaninizi yükseltebilirsiniz isterseniz size uygun promosyonlarimizdan bahsedebilirim😆Benim kredi puanım -pi sayısında dost bankaya selam veriyorum onu bile almıyorlar
o da iyiymişMulti değil lütfen ikiz kardeşim var onun bu sadece aynı telefon
Bizde multi olmazo da iyiymiş
olsa da yanlislikla olmuşturBizde multi olmaz
%31 cevrimsiz yatırım bonusu var miBizim banka bır kaç yatırım sonrası kredi puaninizi yükseltebilirsiniz isterseniz size uygun promosyonlarimizdan bahsedebilirim😆
Bol şanslar dostŞansımız bol olsun
Var efendm dusunurmuydunuz yatrım%31 cevrimsiz yatırım bonusu var mi
eyvallah sağolasınBol şanslar dost
olabilir % 69 kayıp bonusu da varsa süper olurVar efendm dusunurmuydunuz yatrım
Onu aramızda hallederiz üçe beşe takılmayın siz bi yatırım ypın heleolabilir % 69 kayıp bonusu da varsa süper olur
Kupon yok kuponHala gol bekliyoruz ilk yarı 2 gol lazım Almanya kadinlardan
aha burda ya @BalporsuguŞansımız bol olsun