- 18,850
- 13,048
- 113
Günaydın agacim eyv hepimize Allah razı olsnCümleten günaydın. Bugün herkes için herşey gönlünce olsun inşallah.
Günaydın agacim eyv hepimize Allah razı olsnCümleten günaydın. Bugün herkes için herşey gönlünce olsun inşallah.
Günaydın hatta iyi akşamlarGünaydın agacim eyv hepimize Allah razı olsn
Ederiz dost Yeter ki isteBi arkadaş kupon yaptırdı bana benim kuponum değil zaten benim tarz bu kupon değil akşam takip ederiz
eyvallah biraz kalabalık ama arkadaşın tarzı böyleEderiz dost Yeter ki iste
Bizi bitirdin beee brooİlk maç birazdan başlıyor
valla Bi arkadaşın kupon ben böyle kupona bırak 30 u 1 tl atmam 9 maçBizi bitirdin beee broo
Cemali geçemezsin herkes bi,cemal olamazzzzvalla Bi arkadaşın kupon ben böyle kupona bırak 30 u 1 tl atmam 9 maç
Porsukcum dün ban yemedik fırça yedik başkandan.Malatyalı bir oralet çekk @vado90
Ne için broo 😣Porsukcum dün ban yemeden fırça yedik başkandan.
Bir üyenin bir site ile şikayeti vardı. Konu başka yerlere gitti iki gülelim dedik. Az daha ban yiyordukNe için broo 😣
Bazıları cekemiyor broo normaldir şaka yapar sana sen şaka yaptıgında bildirim yapar o yüzden fazla takılmayacan bildiklerinlede bilmediklerinleBir üyenin bir site ile şikayeti vardı. Konu başka yerlere gitti iki gülelim dedik. Az daha ban yiyorduk
Dogru diyorsun porsukcum. Artık kibar Feyzoyum. Kibarca mesaj yazacağım. Küfür olmayan şakayı kaldiramayanla da muhatap olmayacağımBazıları cekemiyor broo normaldir şaka yapar sana sen şaka yaptıgında bildirim yapar o yüzden fazla takılmayacan bildiklerinlede bilmediklerinle
Bulasikciyi kovmustu en son bulaşık yıkıyor olabilir 🤣@Malatyali44 bu @vado90 serviside cok yavas kızacam buna
Bugun başıma geldi etek altına girip şikayet ettiler benide nedennnnnnDogru diyorsun porsukcum. Artık kibar Feyzoyum. Kibarca mesaj yazacağım. Küfür olmayan şakayı kaldiramayanla da muhatap olmayacağım