- 3,892
- 2,172
- 113
Bide köpuklu bırakıyor musteri öldürme garantili bardaklar broo bunu kovmak gerekiyor koviyirmisin ağamBulasikciyi kovmustu en son bulaşık yıkıyor olabilir 🤣
Bide köpuklu bırakıyor musteri öldürme garantili bardaklar broo bunu kovmak gerekiyor koviyirmisin ağamBulasikciyi kovmustu en son bulaşık yıkıyor olabilir 🤣
Bu muhabbetimizi bile şikayet ediyor olabilirler.Bugun başıma geldi etek altına girip şikayet ettiler benide nedennnnnn
ETsinler broo Allah büyüktür birgun gelir bzde onları ederikBu muhabbetimizi bile şikayet ediyor olabilirler.
Biz marabayiz porsukcum ama yeri gelir faşo ağa diyip ağalara karşı da dururuz sürgünü göze alırızBide köpuklu bırakıyor musteri öldürme garantili bardaklar broo bunu kovmak gerekiyor koviyirmisin ağam
Feyzoyu sürekli agaya şikayet eden namussuz bilo gibiler 🤣ETsinler broo Allah büyüktür birgun gelir bzde onları ederik
Şikayet altındayız dumanla hberleşmeye geçelim bnce😂
Ulan para ile karısına baktırıyordu ya🤣🤣Feyzoyu sürekli agaya şikayet eden namussuz bile gibiler 🤣
Bi çay söyledin bir saattir ağaç olduk porsuk vado ganyan bayiyemi gitti mutfakta kimse yokUlan para ile karısına baktırıyordu ya🤣🤣
Gene bilo iyiydi bunlara bakarak
At yarışı kuponu verdm oyna diye herhalde oynadıktan snra takip etmek için orada kaldı gelsin kulaklarını cekecemBi çay söyledin bir saattir ağaç olduk porsuk vado ganyan bayiyemi gitti mutfakta kimse yok
Vadoyu da alıştırdın bu merete ne hale geldi adam bakAt yarışı kuponu verdm oyna diye herhalde oynadıktan snra takip etmek için orada kaldı gelsin kulaklarını cekecem
aynen arkadaş çok fena sıçtı yanlız çok kötü ya valencia maçı gol olmadı kaç kere dedim şu 1.5 üst işini bırak diye dinlemiyor
bizim at yarışı kuponun parası noldı bırak arkadaşı🤣🤣aynen arkadaş çok fena sıçtı yanlız çok kötü ya valencia maçı gol olmadı kaç kere dedim şu 1.5 üst işini bırak diye dinlemiyor
adama diyorum ki bırak şu 1.5 üstü 3.5 alt gir kaç kere yattık biliyomusun 1 ay olmadı 10k kacirdik 1 gol yüzünden ya 250 ser koyduk 500 luk kupon yapmıştıkbizim at yarışı kuponun parası noldı bırak arkadaşı🤣🤣
@Malatyali44 kapıları kitle kacamasn
demekki o arkadasın parası cok fantezi arıyor broo sen ona uyma bosver bende daha yeni iki cips bir kola aldm 5 tl borcum oldu markete diyeceklerm bu kdr🙄adama diyorum ki bırak şu 1.5 üstü 3.5 alt gir kaç kere yattık biliyomusun 1 ay olmadı 10k kacirdik 1 gol yüzünden ya 250 ser koyduk 500 luk kupon yapmıştık
İzlemiştim bunu sergen jokey olmalıymış aslindaelbet birgün diyelim @Malatyali44
Atakan Kurt on Instagram: "Sergen Yalçın 6'lıyı tutturdu maça çıkmak istemedi 🤣🤣 (Röportajın tamamı Atakan Kurt Youtube kanalında) #bayrambektas #atakankurt #sergenyalçın #beşiktaş #besiktas #beşiktaşk #besiktask #galatasaray #galatasaray1905 #galatasaraysk #fenerbahçem #fenerbahçe #fenerbahce #trabzonspor"
15K likes, 56 comments - atakankurtt on August 25, 2024: "Sergen Yalçın 6'lıyı tutturdu maça çıkmak istemedi 🤣🤣 (Röportajın tamamı Atakan Kurt Youtube kanalında) #bayrambektas #atakankurt #sergenyalçın #beşiktaş #besiktas #beşiktaşk #besiktask #galatasaray #galatasaray1905 #galatasaraysk...www.instagram.com
atlara fısıldayan adam hem beşiktaşlı hem beygirci adamın dibi yaa🤣🤣İzlemiştim bunu sergen jokey olmalıymış aslinda
atci sergenİzlemiştim bunu sergen jokey olmalıymış aslinda
adamın atları vardı laatlara fısıldayan adam hem beşiktaşlı hem beygirci adamın dibi yaa🤣🤣