- 5,500
- 2,210
- 113
o yyeeee
selamünaleyküm ağalar@Mayko78
@wasil
@ÖmerBaba
@pirlo
@Fterim1905
@dost
@turker03
@AllanSaintMaximin
@ferdikadıoğlu
@diyar727
@Malatyali44
@crazyboys
@yasyn55
@Cutamaniac
@1Hilal
@Balporsugu
@Taladro123
@onur0227
@Theadren
listeye eklenmek isteyen varsa randevu alabilir
yapar bizim milletten korkulurBoş mezarlık bakıyorum, 1 tonluk demir kapısı ikinci kez çalınmış, ayrıca musevi mezarlığı m. bu zengindir diyip ölümü dirimi götürürler ordan...
Ekli dosyayı görüntüle 633961
Günaydın SağolasınGunyadin dost
Arkadaşlar günaydın herkese@Mayko78
@wasil
@ÖmerBaba
@pirlo
@Fterim1905
@dost
@turker03
@AllanSaintMaximin
@ferdikadıoğlu
@diyar727
@Malatyali44
@crazyboys
@yasyn55
@Cutamaniac
@1Hilal
@Balporsugu
@Taladro123
@onur0227
@Theadren
listeye eklenmek isteyen varsa randevu alabilir
Saklayacak birşeyi olmayan insan neden vermesin ki bence yol ver gitsinbeyler kız arkadaşımdan sosyal medya hesaplarının şifresini istedim girip bakcam erkekerle konuşman varmı diye vermedi bende saydım sövdüm baya ağır konuştum muhabbeti kestik nereye kadar gider böyle sizce komple bitirip yoılumamı bakayım acaba kafam çok karışık
bende öyle düşünüyorum knkam ayrılıyoruz vs dedim zaten en son gidipte o yazana kadar hayatta yazmam beklicem isterse 10 yıl sürsünSaklayacak birşeyi olmayan insan neden vermesin ki bence yol ver gitsin
Zaten ona guvenmiyorsan devam etmenin anlamı yok dostumbeyler kız arkadaşımdan sosyal medya hesaplarının şifresini istedim girip bakcam erkekerle konuşman varmı diye vermedi bende saydım sövdüm baya ağır konuştum muhabbeti kestik nereye kadar gider böyle sizce komple bitirip yoılumamı bakayım acaba kafam çok karışık
güvenmiyorum açık açık ona da söylüyorum zaten en iyisi bitirmek doğru diyosunZaten ona guvenmiyorsan devam etmenin anlamı yok dostum
Ömür boyu şüpheyle yaklaşsan olmaz, hayırlısı olsungüvenmiyorum açık açık ona da söylüyorum zaten en iyisi bitirmek doğru diyosun
Sanada günaydın dostumGünaydın dostlar