Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Vagosbet 100 TL FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
@Flex dost benım 70 tl çekiliş ödemesi ne zaman yaparsın acaba ? tebrikler kazancın daim olsun
Dost seninle kişisel münasebetim yok fakat bugün başkasına yapan yarın banada yapar o nedenle benim çekilişlerime boşuna katılma çıkan tüm arkadaşlara ödüllerini gönderdim senin hakkında çok fazla şikayet var beni yanlış anlama şuradan sana kefil olacak 5 kişi çıkmaz en az 8-9 kişi dolandırıcı diyor senin için o nedenle uygun görmüyorum teşekkür ederim

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Dost seninle kişisel münasebetim yok fakat bugün başkasına yapan yarın banada yapar o nedenle benim çekilişlerime boşuna katılma çıkan tüm arkadaşlara ödüllerini gönderdim senin hakkında çok fazla şikayet var beni yanlış anlama şuradan sana kefil olacak 5 kişi çıkmaz en az 8-9 kişi dolandırıcı diyor senin için o nedenle uygun görmüyorum teşekkür ederim
arkadaşım öyle saçma şeymi olur onun bunun lafına bakıp benim ödülümü göndermiyorsun hayırdır ? çekiliş kurallarına uymuyorsun şuanda.ödülümü göndermiyorsun bunun forum kurallarına aykırıdır şuanda @Shellac @Daimon çekiliş yapıldı ve ben çıktım ama arkadaş bahane uydurup parayı göndermiyor ? ben kimi dolandırmışım hayırdır ?

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
arkadaşım öyle saçma şeymi olur onun bunun lafına bakıp benim ödülümü göndermiyorsun hayırdır ? çekiliş kurallarına uymuyorsun şuanda.ödülümü göndermiyorsun bunun forum kurallarına aykırıdır şuanda @Shellac @Daimon çekiliş yapıldı ve ben çıktım ama arkadaş bahane uydurup parayı göndermiyor ? ben kimi dolandırmışım hayırdır ?
@slayer @Hayatindibi @Delgado dur senin tabirinle cevap vereyim dostum kusura bakma site parayı ödemedi reis ödülü gönderemiyorum maalesef ödeme alamadım :)

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
kardeş parayı at bak allah sana daha çok verir yoksa işin gücün rast gitmesin sana diyim. hakkımı helal etmem.inşallah bundan sonraki o zaman hiçbir kuponun tutmasın.benim bomonti paramı at kardeş bomonti alacağım deniz kenarında içeceğim sana dua ederim yoksa işin gücün rast gitmesin atta bi enayi parasıyla bomonti içeyim be kardeş.inşallah ödememiştir paranı site o zaman ne deyim.sıkıntı yok atmazsan atma

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
kardeş parayı at bak allah sana daha çok verir yoksa işin gücün rast gitmesin sana diyim. hakkımı helal etmem.inşallah bundan sonraki o zaman hiçbir kuponun tutmasın.benim bomonti paramı at kardeş bomonti alacağım deniz kenarında içeceğim sana dua ederim yoksa işin gücün rast gitmesin atta bi enayi parasıyla bomonti içeyim be kardeş.inşallah ödememiştir paranı site o zaman ne deyim.sıkıntı yok atmazsan atma
Zaten atacaktım dostum ödemediler ki yoksa niye atmayım ayıp ettin para kopegın olsun olurda öderlerse hemen atarım

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Zaten atacaktım dostum ödemediler ki yoksa niye atmayım ayıp ettin para kopegın olsun olurda öderlerse hemen atarım
o çektiğin parayı sıfırlayıp ağlayacaksın rahat ol.yemek nasip olmasın o halde ne deyim. atmazsan atma sıkıntı yok.kural ihlali işleyen insana ceza gelmeyecekmi adminler? çekiliş yapıyor sonuç çıkan kişiye parayı atmıyor ?

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
o çektiğin parayı sıfırlayıp ağlayacaksın rahat ol.yemek nasip olmasın o halde ne deyim. atmazsan atma sıkıntı yok.kural ihlali işleyen insana ceza gelmeyecekmi adminler? çekiliş yapıyor sonuç çıkan kişiye parayı atmıyor ?
Oğlum ben musluman bile değilim neyin kafasını yaşıyorsun sen :)

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
Kural ihlali yok parayı ödemedi site cebimden atacak halim yok ödese verirdik ben ban yesem bile sen benden kuruş alamazsın insanların hakkını ver sonra gel millet dediğin burada uzun zamandır bulunan 10 kişi anlaşıp yalan atmıyorlar sonuçta

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
o adam belki dolandırıcı nerden bılıyorsun hergün konu açıyor şurda şu bonus var yarı yarıya bilmem ne diye.
müslüman olsan halimden anlardın zaten bi çorba parası atardın.allahtan son dileğim seninde aynı duruma düşmen.

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,170
1,000
113
çekilişten ne kadar kazandın?

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
çekilişten ne kadar kazandın?
ne bılıyım 70 yazmıs 2 kısıye bana çıkıyor cekılıs dun gece katılmıstım yenı farkettım kazandıgımı parayı gondermıyor dolandırıcı.öbürlerine attım dıyo kıme attıysa yalan ya.bırak soksun karnına parayı atmasın önemli değil.yesin parayı sıkıntı değil görgüsüz denyo.reelde baksan tipinde kılığında kılık olmayan adamlar burada hava yapıyor.boş hava.

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,170
1,000
113
ne bılıyım 70 yazmıs 2 kısıye bana çıkıyor cekılıs dun gece katılmıstım yenı farkettım kazandıgımı parayı gondermıyor dolandırıcı.öbürlerine attım dıyo kıme attıysa yalan ya.bırak soksun karnına parayı atmasın önemli değil.yesin parayı sıkıntı değil görgüsüz denyo.reelde baksan tipinde kılığında kılık olmayan adamlar burada hava yapıyor.boş hava.
kardeş ben bu forumda pek muhabbetlere katılmıyorum..ara sıra girip çıkıyorum..eğer dürüstsen ve arkadaşın söylediği gibi dolandırıcı vs. değilsen,yarın bu miktarı ben sana göndereceğim.

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
kardeş ben bu forumda pek muhabbetlere katılmıyorum..ara sıra girip çıkıyorum..eğer dürüstsen ve arkadaşın söylediği gibi dolandırıcı vs. değilsen,yarın bu miktarı ben sana göndereceğim.
benım hakkımı aldılar bana iftira atıp benım kazandıgım parayı ordan başka birine atmış.ben kimseyi kandırmadım dolandırmadım.yarın değil de şimdi atabılırsen dostum bi çorba parası karnım aç

lntlikuponcu96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,105
835
113
Adam çekilişi kazandiysa göndermek zorundasın nasıl biri olduğu seni alakadar etmez ortada bi çekiliş varsa ve adam kazandiysa göndermiyorsan ona söylediğin güvenilir olmayan tarzı cümlelerin hepsi sana yakışır 3 kuruş için kıvırmayın bahane üretmeyin. Gondermiceksende ADAM gibi gondermicem de

lntlikuponcu96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,105
835
113
benım hakkımı aldılar bana iftira atıp benım kazandıgım parayı ordan başka birine atmış.ben kimseyi kandırmadım dolandırmadım.yarın değil de şimdi atabılırsen dostum bi çorba parası karnım aç
Bırak kardeş ciğeri 5 para etmez adamlardan ne beklentin var

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,841
9,102
113
Adam çekilişi kazandiysa göndermek zorundasın nasıl biri olduğu seni alakadar etmez ortada bi çekiliş varsa ve adam kazandiysa göndermiyorsan ona söylediğin güvenilir olmayan tarzı cümlelerin hepsi sana yakışır 3 kuruş için kıvırmayın bahane üretmeyin. Gondermiceksende ADAM gibi gondermicem de
Sen yenisin galiba :) kullanıcı adımı yazıp veya çekiliş konularıma girip göz atabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...