Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Vagosbet 100 TL FreeSpin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lntlikuponcu96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,105
835
113
Senim bu konuda söz hakkın bile yok git başkasının kapısında havla canımı sıkma benim
Kıvıracaksan hiç çekiliş yapma aslanım 3 kuruş için ağlamayın. Yok sen böylesin yok şöylesin para için kıvırmayın adam olun sözünüzün arkasında durun

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,775
9,047
113
Kıvıracaksan hiç çekiliş yapma aslanım 3 kuruş için ağlamayın. Yok sen böylesin yok şöylesin para için kıvırmayın adam olun sözünüzün arkasında durun
Lan dingil neyi biliyorsunda konuşuyorsun sen ben burada dağıttığım paranın haddi var hesabı yok orada tepkime puanı espiriden kaynaklı değil kuponlardan gelen tepkilemeler son 3 günde çekiliş dışında takip edenler dahil en az 12-13 kişiye burada hediye gönderdik boş yapma canımı sıkma benim uza şuradan iki günlük adamsın bilmeden etmeden yorum yapma

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,775
9,047
113
Düzgün iş yapan dürüst olan her zaman karşılığını alır kimsenin de kalmamıştır bu zamana kadar yamuk yapanın kime yaptığının bir önemi yok benim nezdimdede aynı durum geçerlidir

lntlikuponcu96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,105
835
113
Lan dingil neyi biliyorsunda konuşuyorsun sen ben burada dağıttığım paranın haddi var hesabı yok orada tepkime puanı espiriden kaynaklı değil kuponlardan gelen tepkilemeler son 3 günde çekiliş dışında takip edenler dahil en az 12-13 kişiye burada hediye gönderdik boş yapma canımı sıkma benim uza şuradan iki günlük adamsın bilmeden etmeden yorum yapma
Olum adamın güvenilirligini niye lekeliyorsun o zaman para göndermemek için? Yok burda 3 kişiye sorsak kimse kefil olmaz falan ne gerek var sen özelden bana yazsana 2 dk

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,775
9,047
113
Olum adamın güvenilirligini niye lekeliyorsun o zaman para göndermemek için? Yok burda 3 kişiye sorsak kimse kefil olmaz falan ne gerek var sen özelden bana yazsana 2 dk
Güvenilirliği var mı bir sor bakalım sen önce onu ? Bildiğim bir şeyler var ki ona göre hareket ediyorum bilmediğin konularda yorum yapma diye boşuna demiyorum

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Göndermesin kardeş bırak bu daha önce başkalarına da yaptı böyle ayranı yok içmeye çekiliş yapıyor.
Ahımızı aldı ama iki yakası bir araya gelmesin inşallah.Ekmeğe muhtaç olsun.

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,829
4,013
113
Allah hakkımı bırakmasın @Flex adlı kişinin çekişilerine katılmayın boşa para atmıyor arkadaşlar düzmece çekilişçi bu adam daha önce banlanmıstı forumdan başka hesap açıp dönmüş tekrar.

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,096
966
113
benım hakkımı aldılar bana iftira atıp benım kazandıgım parayı ordan başka birine atmış.ben kimseyi kandırmadım dolandırmadım.yarın değil de şimdi atabılırsen dostum bi çorba parası karnım aç
benım hakkımı aldılar bana iftira atıp benım kazandıgım parayı ordan başka birine atmış.ben kimseyi kandırmadım dolandırmadım.yarın değil de şimdi atabılırsen dostum bi çorba parası karnım aç
kardeşim kripto hesabından para çekme talebi verdim ama o da iş günü saatlerinde gönderiyorlar.

siyahpanter

Üye
Yeni Üye
17
11
3
Ağzını topla lan top dumbuk koysun sana insan gibi yaz yazacaksan alamıyorsan git kumda oyna
yalanıclar üye olmayın 2000tl olana kadar 3 lü kombine yapılmasını istiyor oysa kurallarda bak ne yazıyor Spor alanında: Almış olduğunuz Freebeti Canlı veya Maç öncesi olarak Minimum 3 maç ve her müsabaka oranı 1.70 ve üzeri bir kez çevirmelisiniz.

siyahpanter

Üye
Yeni Üye
17
11
3
Ağzını topla lan top dumbuk koysun sana insan gibi yaz yazacaksan alamıyorsan git kumda oyna
yalanıclar üye olmayın 2000tl olana kadar 3 lü kombine yapılmasını istiyor oysa kurallarda bak ne yazıyor Spor alanında: Almış olduğunuz Freebeti Canlı veya Maç öncesi olarak Minimum 3 maç ve her müsabaka oranı 1.70 ve üzeri bir kez çevirmelisiniz.

siyahpanter

Üye
Yeni Üye
17
11
3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...