- 2,990
- 11,025
- 113
GSW maçında çok değişik şeyler oluyor
NBA rekoru gelebilirGSW maçında çok değişik şeyler oluyor
Vardır reis ben daha önce gördüğüme eminim ama hatirlamiyorum hangi mactivalla 50 sayı atan takımı yanılmıyorsam ilk defa görüyorum bir çeyrekte.
NBA tarihinin en çok sayı atılan maçı 370 sayıyla detroid Denver maçıymis dostVardır reis ben daha önce gördüğüme eminim ama hatirlamiyorum hangi macti
O zaman hayal oldu rekorNBA tarihinin en çok sayı atılan maçı 370 sayıyla detroid Denver maçıymis dost
helal gülüm gece gece genel kültürümüzü arttırdınNBA tarihinin en çok sayı atılan maçı 370 sayıyla detroid Denver maçıymis dost
Ordaydim sene 96NBA tarihinin en çok sayı atılan maçı 370 sayıyla detroid Denver maçıymis dost
Bu arada tek periodda en çok sayı atan gene Denver sanantonio maçında 53 sayıyla sanantonio çekiyor dost @Eschelon 😀helal gülüm gece gece genel kültürümüzü arttırdın
bu bilgiye 500 payfix yakısır gulumBu arada tek periodda en çok sayı atan gene Denver sanantonio maçında 53 sayıyla sanantonio çekiyor dost @Eschelon 😀
Gece gece genel kültürüm artti lanbu bilgiye 500 payfix yakısır gulum
Eyvallah dost. 3. çeyreğe de üst alsak mı acaba. bu arada gsw 1 çeyrekte en çok sayıyı bu maçta atmışBu arada tek periodda en çok sayı atan gene Denver sanantonio maçında 53 sayıyla sanantonio çekiyor dost @Eschelon 😀
gülüm seni koparmışlar hoyrat ele fırlatmışlarGece gece genel kültürüm artti lan
Bu bilgiyi de öğrenmiş olduk abi ben hayatımda hiç basket oynamadım 😀Eyvallah dost. 3. çeyreğe de üst alsak mı acaba. bu arada gsw 1 çeyrekte en çok sayıyı bu maçta atmış
baskete gırceksen denenır abı rekora getırırler belkıEyvallah dost. 3. çeyreğe de üst alsak mı acaba. bu arada gsw 1 çeyrekte en çok sayıyı bu maçta atmış
Bu ceyrekte cok atarlar cokEyvallah dost. 3. çeyreğe de üst alsak mı acaba. bu arada gsw 1 çeyrekte en çok sayıyı bu maçta atmış
O mac 4 kez uzadi 3 ceyrekte uyumustum 4 bucuk saat oynandiNBA tarihinin en çok sayı atılan maçı 370 sayıyla detroid Denver maçıymis dost