1k cek 30 at 164 e 64 mu ıstıyon bu nasıl taksim dostödettiğim 64
1k cek 30 at 164 e 64 mu ıstıyon bu nasıl taksim dostödettiğim 64
aman günah olur 3 kuruşun gecmesin1k cek 30 at 164 e 64 mu ıstıyon bu nasıl taksim dost
Embiidin parmağını söylemesen bizde ilk kupnda alıyorduk dost 6,5k parayı harden çöpe attıgeçmiş olsun cümleten phili yakmış maç önü yazdık bu maçları değerlendiren olmuştur umarım
Ekli dosyayı görüntüle 270044
tebrikler sakatlığı devam ediyor bu maç topu ona bıraktılar yine kazanamadılar sıkıntı koçta docla yürümez artıkEmbiidin parmağını söylemesen bizde ilk kupnda alıyorduk dost 6,5k parayı harden çöpe attı
Uyumadan şunu almıştım o gelmiş neyseki
Ekli dosyayı görüntüle 270050
onun yatacak yeri yokta işte neyse sövmeyek şimdi kuzma 0.5 blok üstü atasım var uzun boylu süre alıyor bayağı bir blok yapabilirBen pas geçiyorum sedat yatırım yapmamı bekliyor 🤣
Donoven mitchell 26.5 ustilk kupon geldi 2 maçları için oyuncu tahmini olan var mı karar veremedim henüz
Ekli dosyayı görüntüle 270345
Utah 226.5 ust cok atarlarDonoven mitchell 26.5 ust
Eli sakat olan varsa ona oyna😂Ben pas geçiyorum sedat yatırım yapmamı bekliyor 🤣
Poole yada klay thompson sayısına gir benceDostlar golden state maçına oyuncu bahsi öneriniz var mı ?
Klay 2.5 üçlük üst çok cazip geldi banaDostlar golden state maçına oyuncu bahsi öneriniz var mı ?
Soledigim 2 macta gelmisUtah 226.5 ust cok atarlar