- 28,369
- 27,566
- 113
400 görsen neden 600 değil dersin400 gorsek belkı bırakırım ya bana gulermı acaba kader
Bi bakmışsın don yok
400 görsen neden 600 değil dersin400 gorsek belkı bırakırım ya bana gulermı acaba kader
Her gelen yanık geliyor dost sanada geçmiş olsunBeni zaten yaktılar dost
Kışın ankara ayazında taşakları üşütsende yazın iyi eser dostÖmer'in donunda 40 delik var haberin yok aw
Olsun yasayalım bu sahneyı ama400 görsen neden 600 değil dersin
Bi bakmışsın don yok
Hangi site50 Deneme bonusunu 300 yaptık 500 yapamadık bu sıra 10 milyon verseler 2 gece surmez
Yaz yaklaşıyor bronz ten iyidir dostHer gelen yanık geliyor dost sanada geçmiş olsun
EssHangi site
Helal dost bugun yazdık sklemedin dedım parası var herhalde bonus istemediğine gore50 Deneme bonusunu 300 yaptık 500 yapamadık bu sıra 10 milyon verseler 2 gece surmez
Bana ip dedi
Aw bir fatura gelmiş 1300 TL kökledim Gazı bu saatten sonra tek düşündüğüm dssklarim zaten dssklarım sağolsunKışın ankara ayazında taşakları üşütsende yazın iyi eser dost
Moral bozuk dost bı yere baktığımız yok tek güvencem 1500 ftn m var onlarHelal dost bugun yazdık sklemedin dedım parası var herhalde bonus istemediğine gore
Bizim namimiz var dost 625lik bet cevirdigimizi cümle alem biliyoBana ip dedi
1300 bişey değil dost ikiden aşaği geliyorsa köklememişsindir 40ta mı yakıon napıonAw bir fatura gelmiş 1300 TL kökledim Gazı bu saatten sonra tek düşündüğüm dssklarim zaten dssklarım sağolsun
Benım istememle onun aynı ip demesi arasında 0.005 saniye vardı nasıl başardı bilmiyorumBana ip dedi
Bizim peder de bugün tamirciye dünya para verilmez diyip üst tarafı çalışmayan fırının alt tarafını da bozduPeder tasarruf yapayım derken kombiyi karıştırıp bozdu 2-3 ay önce. gittiler yenisini aldılar 11-12bine. aklıma geldi güldüm yine aw
sabit 39 da yanıyor moruk kapamiyorum Hiç sana kaç geliyoki neresi az aw 1300 evlat acısı1300 bişey değil dost ikiden aşaği geliyorsa köklememişsindir 40ta mı yakıon napıon
15 gün evde yoktuk 750 geldi mksabit 39 da yanıyor moruk kapamiyorum Hiç sana kaç geliyoki neresi az aw 1300 evlat acısı