- 77,161
- 27,687
- 113
Az gbı geldı suresu
Az gbı geldı suresu
Son zamanlarda böyleAz gbı geldı suresu
Tamamda normal deıl bu hıc gırmedıSon zamanlarda böyle
Nasıl girmedi oynuyorTamamda normal deıl bu hıc gırmedı
Wash baya kötü bugünSerefsiz koç cokcgec oyuna aldı
3.çeyrek 14 15 ıstatistik yapması lazım o da çok zor bu koçun beal e garezi var kara listeye aldim bu bealiWash baya kötü bugün
Bence son dört beş maçtır en iyi oyunu oynuyor beal ama işte asist ribaunt biraz daha alsa gelir3.çeyrek 14 15 ıstatistik yapması lazım o da çok zor bu koçun beal e garezi var kara listeye aldim bu beali
İkinci yari çok oynar mrk etmeAdam ilk çeyrek iyi başladı şerefsiz koç 6 dakika varken çıkardı hemen son 2 dk aldı bisey yapamadı
3.çeyrek belirlerİkinci yari çok oynar mrk etme
Bana sorsaydin irwing derdim valla beal porzi oynadığında daha aktif oynuyor gafforda top veriyor gafford atamıyor kuzmaya veriyor atamıyor3.çeyrek belirler
Shaiden emindik de şu beali yazmamizin sebebi porzingis olmaması yoksa bu beal e oynanmaz beyin yok bu adamda
Franz waagner da Mafetti beni 2 kuponu da yaktı. Bugün se saçma sapan adamlar sayo arıyorBana sorsaydin irwing derdim valla beal porzi oynadığında daha aktif oynuyor gafforda top veriyor gafford atamıyor kuzmaya veriyor atamıyor
Banchero çok mantikliydi aslında o maç banko ustttu ya oyuncu bahsi oynarken orlandodan indianadan kimseyi katmaFranz waagner da Mafetti beni 2 kuponu da yaktı. Bugün se saçma sapan adamlar sayo arıyor