- 13,569
- 15,601
- 113
6 7 mactir takip ediom antetekumpo vucevic kyle kuzma banko gelio baremleri hep geldi benide kuzma ve vucevic kuetardi bugun
Bugun bende güzel yakaladım az maç olmasına rağmen gobert yanıltmaz lavine de öyle6 7 mactir takip ediom antetekumpo vucevic kyle kuzma banko gelio baremleri hep geldi benide kuzma ve vucevic kuetardi bugun
Tebrikler kesene bereket6 7 mactir takip ediom antetekumpo vucevic kyle kuzma banko gelio baremleri hep geldi benide kuzma ve vucevic kuetardi bugun
Tebrikler kesene bereketEkli dosyayı görüntüle 199555
Bende de bu vardı, Harrell olmayınca Vucevic aldım. son çeyrek umudum yoktu ama geldi
2 dk kala 4 istatistik lazımdı. hucüm rebound, 2 sayı ve serbest atış kombinesiyle getirdi
Ekli dosyayı görüntüle 199557
Ilk mac için önerin kardeşim ? NewyorkBugünde wonlarız güzel maçlar var
Bakmadım ona dost diğerinden bi ikili çıkartırımIlk mac için önerin kardeşim ? Newyork
Jarret allen 30.5 ust sayi ribaund asistIlk mac için önerin kardeşim ? Newyork
15te kaldi saka gibi 😁😁12 faule alamadik 3 ceyrek16 faule aldik bakalim takip amacli //
Bol sans reis.. @mossoro999 Charlortte 140 yiyeceği icin boker banko gibi hiDünkü 4lü 8 orandan sonra bugun özümüze ikililere döndük 😄 miami macında butler vs fox kapışmadı bekliyorum
Sabonis izin verirse holiday gecer bence levert yokmuş
Bookerda rahat gelmeli bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 199766
Ekli dosyayı görüntüle 199767
Booker oynamio dostum bende aldim g3cen kovid olabilirDünkü 4lü 8 orandan sonra bugun özümüze ikililere döndük 😄 miami macında butler vs fox kapışmadı bekliyorum
Sabonis izin verirse holiday gecer bence levert yokmuş
Bookerda rahat gelmeli bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 199766
Ekli dosyayı görüntüle 199767
Eksiklerde görünmüyor kesin mi ? Nerden baktın dostBooker oynamio dostum bende aldim g3cen kovid olabilir
Dun aldim iade ettiler benim booker i sure almadiEksiklerde görünmüyor kesin mi ? Nerden baktın dost
Son maçta oynamış 32 yapmış total nasıl iade ettilerDun aldim iade ettiler benim booker i sure almadi
Oynuo dostum iyilesmis benim kupon iki gun oncesiymis pardon dunku macta oynamisEksiklerde görünmüyor kesin mi ? Nerden baktın dost