- 13,569
- 15,601
- 113
Karistirdim oyunculari @Distin 😅😅 bol sans dostum
Şuan o kadar sinirliyim ki bilgisayarı telefonu kıracam toppini 45 dk oynatıyor en iyi adamını 30 dk oynatmıyor.Koçlar da bu tezgahın içindeSu tabloya bakip bu oc hocaya gelde sovme adam 3 lukle basladi periyoda hemen ard8ndan oyundan aldi ve hic sure vermedi dahaa sirf baremi gecmesin diye goz gore gore sike donuyor siakam sayesinde gunu kurtardik yine Ekli dosyayı görüntüle 199772Ekli dosyayı görüntüle 199773Ekli dosyayı görüntüle 199774
Hepsi icinde iki senedir nba in a... sik...Şuan o kadar sinirliyim ki bilgisayarı telefonu kıracam toppini 45 dk oynatıyor en iyi adamını 30 dk oynatmıyor.Koçlar da bu tezgahın içinde
Senin butler ve fox sikinti fox 3lediFox 6 saniyede iki faul aldı 😂 oyuna yeni girmişti kenara geldi komedi
Üç faul oldu daha 2.per bitimine 5 dk var peh
Fox toparladı 15 iyidirSenin butler ve fox sikinti fox 3ledi
Chorlette reis dedik 140 yer diye izlemedim boker oynamadi mi sayıyı qz atmis sayılar cok oyuncu dagilimi olmuş reis.. neyse sağlık olsun kayip cok değildir umarim..Holidayın yanına foxu versek wondu yine yanlış kombine seçimi.
Bu detroit newyork ve hornetsin üstüne beton atın mk tam üç çöp takım
Son per oynatmadı fark 40 küsürdüChorlette reis dedik 140 yer diye izlemedim boker oynamadi mi sayıyı qz atmis sayılar cok oyuncu dagilimi olmuş reis.. neyse sağlık olsun kayip cok değildir umarim..
Güle güle harca dostumTam yine sıfırı görüyorduk 5e çıktık 90+10da. Maçı izliyordum gol oldu hakem var işareti yaptı direk yayından çıktım gt korkusuna şimdi baktım skora 😂 vermiş golü sağolsun
3-4 hafta önce 9k geçen hafta 3k batırdık şimdi 3.5k batıyordu topladık
Umarım nbade nokta atışı yaparız
Ekli dosyayı görüntüle 199981
bro harden düşünüyorsan 10.5 üst tavsiyem. tabi yatarsa sövme. benim düşüncem buYok mu oynayan
Harden & kuzma düşünüyorum