- 77,161
- 27,687
- 113
Tebrıkler dost600 basmıştık 700 olarak geri aldık zararsız bi gece oldu
Ekli dosyayı görüntüle 200018
Tebrıkler dost600 basmıştık 700 olarak geri aldık zararsız bi gece oldu
Tyler herro eğer kollarının olduğunu hatırlarsa zararsız kapatırım ama basarsanızsa 5k zarar600 basmıştık 700 olarak geri aldık zararsız bi gece oldu
O herronun ben aq aga nasil sike donuo bu sene resmen jimmy butleri 3ncu periyot bi cikardi 4 dk.kala 16 dakika oynatmadi kesin geldi dedim 3ncu perden o bile gelmedi 34 dedik 30 da kaldi saka gibi herro desen ayri pic rezil bir ilk yari oynadi poweel ile young rahat geldi diger ikisi mafetti bugun bunla beraber sondu 1 haftada 5 k biraktik adamlar goz gore gore sike yapio butler gibi adami hic oynatmadi oyuncu bahsinin harbiden aq yani daha da isim olmaz ust girsek totallere takimlarin daha iyiydiTyler herro eğer kollarının olduğunu hatırlarsa zararsız kapatırım ama basarsanızsa 5k zarar
Tebrik ederim reis kazancın daim olsun insallahEsoccer oynayın la daha keyifli 😂
Ekli dosyayı görüntüle 200024
Butler sakatlandı dostum, koç kararı değil yani.O herronun ben aq aga nasil sike donuo bu sene resmen jimmy butleri 3ncu periyot bi cikardi 4 dk.kala 16 dakika oynatmadi kesin geldi dedim 3ncu perden o bile gelmedi 34 dedik 30 da kaldi saka gibi herro desen ayri pic rezil bir ilk yari oynadi poweel ile young rahat geldi diger ikisi mafetti bugun bunla beraber sondu 1 haftada 5 k biraktik adamlar goz gore gore sike yapio butler gibi adami hic oynatmadi oyuncu bahsinin harbiden aq yani daha da isim olmaz ust girsek totallere takimlarin daha iyiydi
Aman dikkat et, özellikle o 8 dklık e-soccer efsane tehlikeli bir oyun. yazı tura daha iyi. bir ara iyi kazandım yaloo, calvin ve MT10dan ama sonra fazlasıyla geri verdim.Esoccer oynayın la daha keyifli 😂
Ekli dosyayı görüntüle 200024
5600 kasa 450 kaldı kralAman dikkat et, özellikle o 8 dklık e-soccer efsane tehlikeli bir oyun. yazı tura daha iyi. bir ara iyi kazandım yaloo, calvin ve MT10dan ama sonra fazlasıyla geri verdim.
Siakam sağol kardeşim ya valla zahmet oldu oyuna girip 2-3 dk süre aldın hemen 2 faul alıp dinlenmeye geçtin Allah razı olsunBunları aldım bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 200182
Bol sans dur daha cok erken beSiakam sağol kardeşim ya valla zahmet oldu oyuna girip 2-3 dk süre aldın hemen 2 faul alıp dinlenmeye geçtin Allah razı olsun
4 dkda 2 faul yapmisSiakam sağol kardeşim ya valla zahmet oldu oyuna girip 2-3 dk süre aldın hemen 2 faul alıp dinlenmeye geçtin Allah razı olsun
Siakam uçtu resmen Phoenix teki oyuncuya çok güveniyorum en güvendiğim o zaten indianada Washington gelirse wonlarım11 oldu
Aynen cosmus 22 olmus sana dedim daha cok erken.hadi bakam takipteyim umarim wonlarsinSiakam uçtu resmen Phoenix teki oyuncuya çok güveniyorum en güvendiğim o zaten indianada Washington gelirse wonlarım
Duanede cok iyi 11 suanBunları aldım bakalım
Smith de cok iyi.hepsi cok iyi gidiyorBunları aldım bakalım
Tahtaya vur elini 😂😂 smith ilk çeyrek 10 sayı 2 ribaund alıp kenara geldiSmith de cok iyi.hepsi cok iyi gidiyor