- 2,990
- 11,025
- 113
Yeni uyandım valla. bugün oyuncu bahsi alasım yok, holiden üst kupohu aldım çerezlik. gelirse ne ala
Hg dostumYeni uyandım valla. bugün oyuncu bahsi alasım yok, holiden üst kupohu aldım çerezlik. gelirse ne ala
Olabilir seninki ribaund daha avantajliCarter 2 oldu tırt 9 dakika oyunda kaldı mola dönüşü çıkar büyük ihtimal
Aynen 3 dakika 9 sayı attı vanvlet tekrar ümitlendim. Umarım wendel de bol ribaund alor diştin dostum da kazansinRandle a kalırsınız dostlar inşallah durun maçlar yeni başladı daha herşey olabilir ümit kesmeyin
Toronto geriden takip ettiği sürece Vanvleet çok top kullanirAynen 3 dakika 9 sayı attı vanvlet tekrar ümitlendim. Umarım wendel de bol ribaund alor diştin dostum da kazansin
5 ribaund oldu wendellOkeke oyuna girip 3 dakikada 3 rib alıyor
BiZim armut 9 dakikada 2 rib
Nasıl ümit kesmeyelim dost bizi bulur
Wagner malı bile 5 rib aldı ilk çeyrekten
3 dk 9 artı sonra sayı yok top kullanmadi pekToronto geriden takip ettiği sürece Vanvleet çok top kullanir
Güle oynaya getirir randdleRandle 2. faulu aldı @mossoro999 1/6 berbat istatistik
Maçlarda devrede ne sayı çıktı ya peh
Charlothe ne top oynuyor bu gece beToronto dağıldı ben kaçar dostlar iyi geceler yarın görüşürüz
Toronto favori 40 sayı fark yedi o da bizim.sansa.Charlothe ne top oynuyor bu gece be