- 10,243
- 6,054
- 113
Yokmu fikir vericekBeyler hayırlı geceler fikir danışmak istiyorum utah takım 111.5 üst mü yoksa new orleans takım 111.5 üst mü
Yokmu fikir vericekBeyler hayırlı geceler fikir danışmak istiyorum utah takım 111.5 üst mü yoksa new orleans takım 111.5 üst mü
Ben alacak olsam UTAH alırdım. NOP çok kestirilemeyen bir takım.Yokmu fikir vericek
Banada utah daha yakın geliyor ama rakip dallas o korkutuyorBen alacak olsam UTAH alırdım. NOP çok kestirilemeyen bir takım.
Hocam tercih etmezdim ikisini de ama mecbur kalırsam Utah alırım.Banada utah daha yakın geliyor ama rakip dallas o korkutuyor
Randle iyi başladıktan sonra 9 dk kenara aldı adamı koç. Oda sanki ona gıcıklığına oynamıyor sorunlu herif zaten yine bulduk yatacak adamHarden 5 asist yaptı 5 kaldı
Randle 20 istatistik lazım barrett şov yapıyor bizimki izliyor armut
İyi toparladı 3 dkda 10 istatistik yaptıRandle iyi başladıktan sonra 9 dk kenara aldı adamı koç. Oda sanki ona gıcıklığına oynamıyor sorunlu herif zaten yine bulduk yatacak adam
Manyak bir adam kafaya takmasına bakar😅İyi toparladı 3 dkda 10 istatistik yaptı
Skor yakın mecbur oynayacak
Son periyota başlamadı. Barrret 4 faul oda benchte bu koç mal. Bari Randdle oyunda olsun11 kaldı
Böyle koçun amkManyak bir adam kafaya takmasına bakar😅
Adam bu yüzden şut kaçırıyor moralini s.kt.. adamın. 4 faullu barreti aldı oyuna resmen oyuncu koç inatlaşması var sahada. Randle'ın yüz ifadesi anlatiyorBöyle koçun amk
Fark açılıyor bizimkini oyundan çıkardı
İmkansiz kanka artık. 4 dk gitti bile. 2 asist 3 ribaund çekmişti oynasaydı şu dakikalardaGelecek ama görürsün 11 çerez
İmkansiz artık. 7 dk kala aldı adamı. Bu koçun harbi beyni yok sahaya 3 caylakla başladı son per. Beyinsiz adamUlan hardenda gelmişti
Hadi randle