- 5,671
- 4,881
- 113
NeworlansKEldon daha mantıklı gibi
Adebayonun oranıda çok düşmüş miamide onu mu alsak boston miami maçında da çok sayı çıkmaz gibi aw bana bol sayılı bol istatiskli maç lazım
NeworlansKEldon daha mantıklı gibi
Adebayonun oranıda çok düşmüş miamide onu mu alsak boston miami maçında da çok sayı çıkmaz gibi aw bana bol sayılı bol istatiskli maç lazım
adebayo skorer bir oyuncu değil riskli ama belli olmaz sas maçları yenilmeye oynayacak sezon boyu öyle bir sıkıntı var yoksa vasselde atar ilk çeyrek kazanır diye düşünüyorum bakalımKEldon daha mantıklı gibi
Gobert mi diyorsunminnesota-utah maçı da bol skorlu olabilir
kat geçen maç skor olarak kötüydü asiste yöneldi bu maç bol skor atar gibiGobert mi diyorsun
sen bilirsin kralNeyse 2 maçlarını pas geçiyorum kafada kuramadım kuponu 2.30 ve sonrasına bakayım geliyom dostlar
aynen iki maçları güzel değil charl- norl maçı izlenir sadece zionun ingramın hatrınaJokic vs şef curry var erken olsa izlenirdi
BU orlandodaki wendell carterda garip adam her maç +10 rib çekiyoraynen iki maçları güzel değil charl- norl maçı izlenir sadece zionun ingramın hatrına
orlando karışık oyuncuların pozisyonları bile oturmadı dahaBU orlandodaki wendell carterda garip adam her maç +10 rib çekiyor
Yine uyku yok bize deseneMorant izin verirse gelir bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 269696
Morant izin verirse gelir bol şanslar
Ekli dosyayı görüntüle 269696
Sanada bol sanslar hocam
Ben bi miktar bıraktım hesapta duruma göre saat 5te curry & booker alabiliriz