Valla uyanık olursam takibindeyimBen bi miktar bıraktım hesapta duruma göre saat 5te curry & booker alabiliriz
Ondan sonra ben kapattım sabah baktım 3 istatistik daha eklenmişti yine faul yaptılar sanırımGeçen son 50 saniyede kurtardik kuponu 2 atisla degilmi @Distin bu sefer erken gelir umarim. Takipteyim
Eyvallah dostSanada bol sanslar hocam
Bu gelmezse sövme ben keyiflik alıyorum takibi güzel oluyorValla uyanık olursam takibindeyim
Takip etmek harbi iyi oluyor zamanda geciyorBu gelmezse sövme ben keyiflik alıyorum takibi güzel oluyor
Vasell ilk çeyrek 7 atmış dost bedava 1.60 oranmışsan antonio ilk çeyreği alır kuponu 2.12 den geldi düşündüğüm gibi rahat şekilde şimdi satabilir maçı
Ben aldım asıl kuponumu da bakalım o gelirse zararsız çıkarımBu gelmezse sövme ben keyiflik alıyorum takibi güzel oluyor
dedim bir saat önce sas öyle bir takım geçen maç dağıldılar mesaj vermek için ilk çeyreğe asılacağı belliydi ikinci yarı bırakabilirler ha indianada kazanmak hiç istemiyor orası ayrıVasell ilk çeyrek 7 atmış dost bedava 1.60 oranmış
Son 3 lugude o atti zatenAw derrick rose girdi bizimkinin yerine 2 dakikada 3 sayı 2 asist yaptı
Bizim malın 10dk da yaptığını iki dakikada yaptı neyse du bakalım üç periyot daha var
Derrick devam ediyor 3luk le basladi pereAw derrick rose girdi bizimkinin yerine 2 dakikada 3 sayı 2 asist yaptı
Bizim malın 10dk da yaptığını iki dakikada yaptı neyse du bakalım üç periyot daha var
Bi tane daha attı bizimki kenarda 6-7 dk kala girer büyük ihtimalSon 3 lugude o atti zaten
zavrakla bu gece kadim dostluga gıdıcen gıbı dostBi tane daha attı bizimki kenarda 6-7 dk kala girer büyük ihtimal