Banchero 26.5 üst gelir mi totalsaddiq bey 4.5 ribaund üstü banchero 2.5 asist üstü gelebilir oynadım ben ufaktan yazsın herkes birkaç tahmin içlerinden aklına yatanları oynarsın
Hepsinin yeri farklı dost önemli olan içimiz temiz olsunKumarı bırakmanın tek yolu namaza baslamak
alakası yok ne ıc temızlıgı dost haramla helal bı arada olmaz ya kumarbaz olcan ya hacı olcanHepsinin yeri farklı dost önemli olan içimiz temiz olsun
Rulet sakat iş Yatarsak spor dan yatalımenişte hatırlar bu kuponu yanyanaydık 1k attım rulette 5k oldu kaybettım kayıp bonusunu salladım buna geldı buda rulete gıtmıstı
Ekli dosyayı görüntüle 269953
lisede imamın oğlu bir arkadaş vardı 5 vakit namaz kılan sistem kuponu yapardı her hafta dediğin olmuyor yaniKumarı bırakmanın tek yolu namaza baslamak
Niye ben kumarda oynuyom cuma ya da gidiyomalakası yok ne ıc temızlıgı dost haramla helal bı arada olmaz ya kumarbaz olcan ya hacı olcan
Şu engin fikirlerinizi bize de söyleyinde ya beraber yanalım ya beraber kazanalımEmbiid mi alalım harden mi
bilmem riskli çaylak oyuncu sonuçta faul problemine girmeye müsait her ne kadar çok yetenekli olsa daEschelon / NBA
Banchero 26.5 üst gelir mi total
İki maçtır geçiyor gerçi boston favori çıkıyor
Yazi tura atŞu engin fikirlerinizi bize de söyleyinde ya beraber yanalım ya beraber kazanalım
Gönlüm embid den yana ama parmagı sakatmış harden olabılır dostEmbiid mi alalım harden mi
cumaya gıdıyon ıste sadece ben 5 vakıt klmaya karar verdım 3 4 hafta gıttı sonra yıne ısyan olmuyo 2sı kumarda para gelıyo karıya gıdıyoz karıyı otelden gonderıp sabah namazını kılıyoz ne güzel istanbul dost boyle cennet varsa bızıde alsınlarNiye ben kumarda oynuyom cuma ya da gidiyom
Oluşturmaya çalişiyoz işte dost daha ortada bişey yokŞu engin fikirlerinizi bize de söyleyinde ya beraber yanalım ya beraber kazanalım
ALLAH affetsin dostcumaya gıdıyon ıste sadece ben 5 vakıt klmaya karar verdım 3 4 hafta gıttı sonra yıne ısyan olmuyo 2sı kumarda para gelıyo karıya gıdıyoz karıyı otelden gonderıp sabah namazını kılıyoz ne güzel istanbul dost boyle cennet varsa bızıde alsınlar
Harden 25 atamaz mıOluşturmaya çalişiyoz işte dost daha ortada bişey yok
bol şans abiEkli dosyayı görüntüle 269955
Halil abi Detroit kısalarına fazla gelir bence. 2 takım da maçtan kopmaz kolay kolay. Bence gelmeli.
Phi de bir zahmet şu kadroya 120 sayı atsın, rezalet başlangıçtan sonra.