- 8,799
- 8,368
- 113
150 cektim gerisini ben ekledım loo150 cektım dıyon 350 basıyon dost yalan agzına yuva yapmıs
150 cektim gerisini ben ekledım loo150 cektım dıyon 350 basıyon dost yalan agzına yuva yapmıs
hadı bakalım bol sans150 cektim gerisini ben ekledım loo
bende öyleyim tek no bonus yapan site gameofbet 2 ay önce yaptı slotta birkaç kayıpsız çekim yaptık diye kayıp bonusu bile vermiyor adamlar riski azaltıp kayıp yaşamadınız diye kafayı yemişlergameofbet benı lımıtleyen tek sıte pıyasada 2 3 4 bın cektım 1 ay ıcınde kapattı hesabı bı daha da 2 senedır yuzumuz gulmedı
Hemende cevap hazir @erhanbey22150 cektim gerisini ben ekledım loo
Bizde yalan olmaz dost bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilirHemende cevap hazir @erhanbey22
o oç site eski altyasında iken 15k kaybettim 1 gecede. sonra hesabımı kapattılar, enterasan bir şekilde neden belirtmediler. 1 gece oynadım sadece ve 15k paramı alıp gittiler.bende öyleyim tek no bonus yapan site gameofbet 2 ay önce yaptı slotta birkaç kayıpsız çekim yaptık diye kayıp bonusu bile vermiyor adamlar riski azaltıp kayıp yaşamadınız diye kafayı yemişler
Seni bilen çok iyi sütlaç yapiyor diyor. Yiyen birdaha yiyormuş 😂Bizde yalan olmaz dost bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir
Şansın bol olsun genç, guard savunması yapamaz diye bu bahsi aldık ama halil abi umarım yanıltmaz biziEkli dosyayı görüntüle 269965
İki maç yazacaktım @Eschelon halil abiyi ekleyince dayanamadık bizde aldık saddiq beyde gelebilir o maçta. Bol şanslar
ne yaptıkları belli değil geçmiş olsuno oç site eski altyasında iken 15k kaybettim 1 gecede. sonra hesabımı kapattılar, enterasan bir şekilde neden belirtmediler. 1 gece oynadım sadece ve 15k paramı alıp gittiler.
Gelirse bana 50 mi ķanka ? 😁yanarsak beraber cıkarsak beraber bu kadar kasam vardı
Dur bakalim kanka yeni basladila ne oluyo 2 dk bomboş gectiler
abd kopeklerı yaptı yıne yapacagınıla ne oluyo 2 dk bomboş gectiler
embid smaç la potayı kırdı topu sokamadıbu şaka mı arkadaş 3 dkdır sayı çıkmadı.