çektim ben 1000tlÇekim verdik reddedildi çeken varmi
Para yatırdın mı 2 kat çwvirdin mi reis bizşm para geldi sana niye ödemesinlercekimi iptal ettiler canlı cevap vermiyor beyler
1 kat çevirdim yatırdığım 100 lirayı 2 kat mı dedi sana canlı yazmıyor promo kısmındaPara yatırdın mı 2 kat çwvirdin mi reis bizşm para geldi sana niye ödemesinler
İki kat kanka 100 tlyi iki kat çeviriceksin sabahtandır anlatmaya çalışıyom çok boş konuşan oldu saldım ben çevirim yapamadığım için bi 100 daha yatırdım ben hatta1 kat çevirdim yatırdığım 100 lirayı 2 kat mı dedi sana canlı yazmıyor promo kısmında
72 saat geçerliliği var dost1100 oldu bakiye umarım yüz bulana kadar başına bir iş gelmez kural falan değişmez
İyi o zaman nazen kural falan değişiyor da belli olmaz yarına ayarlarız72 saat geçerliliği var dost
Ustam hayırlı geceler bu bonusu nereden talep ediyoruz yardımcı olurmusunbenim çekim ödendi beyler bilginize site sağlam ama biraz uğraştırıyor yatırım yapar mıyım asla
Ustam bonusu nereden talep ediyoruzBeyler payfix yatırım için canlı destekten mi hesap no alıyoruz? 1000 yaptım çekim için 100 yatiracagim canlı destek ana baba günü
Canlı destekten dostumUstam bonusu nereden talep ediyoruz
Hocam bakın şunu anlayın artık boş yere sinirlenip olan parayı bitiriyosunuz eğer çekim iptal edilip bakiyeniz sıfırlanmadıysa o parayı öderler canlı desteğe sor neden iptal edilmiş100 yatırdım cevirdim fakat 300 lira çekim iptal edildi beyler dikkat