- 776
- 390
- 63
Dostum açıklar mısın biraz nasıl oldu buAklı olan yatrim yapmasin beni mahvettiler pespese100+200+400yateim istediler en sonda bakiyeyi sifladim uzak durun bu siteden
Dostum açıklar mısın biraz nasıl oldu buAklı olan yatrim yapmasin beni mahvettiler pespese100+200+400yateim istediler en sonda bakiyeyi sifladim uzak durun bu siteden
Yaw kurallara uyarsan ödüyo kanka bakma bunlara ben 1k çektimDostum açıklar mısın biraz nasıl oldu bu
Eyvallah kanka simdi 1000 lira çekmek için 100 TL yatırım yapıp bu 100 TL yi 2 kat çevirip sonra 1000 TL çekim yapıyoruz doğru mu anlamışım?Yaw kurallara uyarsan ödüyo kanka bakma bunlara ben 1k çektim
Canlı destek bu kadar mı kanser ve yavaş olurMk sırası durmadan yukarı çıkıyor inmiyoki
Bakiye silindi mi veya düzenleme oldu mu?100 yatırdım 200 TL lik çevrim yaptım 1000 çekim verdim iptal edildi???
Merak etme bende de aynı oldu Papara ekran resmî istedi maile hemen yolladı 700 çevrim bittiyse sıkıntı yok hemen atıyolar parayı100 yatırdım 200 TL lik çevrim yaptım 1000 çekim verdim iptal edildi???
Kanka hiçbiri olmadı payfix ekran görüntüsü istedi ne alaka aq?Bakiye silindi mi veya düzenleme oldu mu?
Çevrim bitti kanka inşallah gonderirler ama ben bı şupheye düştüm yalan yok.Merak etme bende de aynı oldu Papara ekran resmî istedi maile hemen yolladı 700 çevrim bittiyse sıkıntı yok hemen atıyolar parayı
canlı destekUstam hayırlı geceler bu bonusu nereden talep ediyoruz yardımcı olurmusun
Bende ilkten düştüm ama yolladılar hemen sadece destekte beklemek sıkıntı başka bi sorun yokÇevrim bitti kanka inşallah gonderirler ama ben bı şupheye düştüm yalan yok.
Yap ne diyolarsa benide uğraştırdılar hallettiler amaKanka hiçbiri olmadı payfix ekran görüntüsü istedi ne alaka aq?
Sağlam dir benim ilk oynadığım site eski adı başkaydıYolladılar knka
KankaSen çekim verdin mi ödedi mi