- 1,671
- 1,998
- 113
güzel dakika da wonn tebrikler
Tamam abiüzerinde ki stresi at git bi sigara iç
Sakin kal. Sakin kal. Sakin kal.Streslenmistim şükür geldi dostlar şimdi bundan sonraki önemli olan
Ben de diyorum gol neden gecikti. nerelerdesin sen bakiiim.Simdi paylaşımını okuyordum goll oldu tebrikler
şimdi küsüratı düşün sadece 2 bini yok say 100er tl wild west gold princes starlingt gate of olympos oyna bikaç el nedionz beyler oynasın mıTamam abi
Hiç sorma abi ilk golü de o attı bende izliyodumadam eksilterek, çalım atarak futbol oynayan adam izlemeyi özlemişim. Helal olsun sağ kanattan topu getiren çocuğa.
Abi ben slot hiç oynamadım inan gram bilmemşimdi küsüratı düşün sadece 2 bini yok say 100er tl wild west gold princes starlingt gate of olympos oyna bikaç el nedionz beyler oynasın mı
Fixed dostum dedim ben 2-2bitirirlerMaç 2-2 oldu
NBA saatine çok var. Hele Charlotte maçına 14 saat varTebrikler birileri maç tahmini mi bekliyor
o zaman girme boşver yanlışlıkla 1000 tl lik alırsın falanAbi ben slot hiç oynamadım inan gram bilmem
Boş iş boşver 100tllik oyun alınca hicbisey vermezAbi ben slot hiç oynamadım inan gram bilmem
valla ben kaç gündür hep 100 tllik oyunlarla çekim yapıyorumBoş iş boşver 100tllik oyun alınca hicbisey vermez
Kar yağdı böyle oldu sen ne yapan nasil gidiyor.. @mossoro999 kardesim sen ne yapan chorlette durumlar nasil...Ben de diyorum gol neden gecikti. nerelerdesin sen bakiiim.