- 7,929
- 4,883
- 113
İyi bea napalım. Kar soğuk uğraş dur @mossoro999 da uzak bu aralar foruma.Kar yağdı böyle oldu sen ne yapan nasil gidiyor.. @mossoro999 kardesim sen ne yapan chorlette durumlar nasil...
İyi bea napalım. Kar soğuk uğraş dur @mossoro999 da uzak bu aralar foruma.Kar yağdı böyle oldu sen ne yapan nasil gidiyor.. @mossoro999 kardesim sen ne yapan chorlette durumlar nasil...
Kanka 1-1 devam ederken ev neler kaçırdı. stres yaptırmak içinmiş meğersemMac 2..2 oldu be strese bak macin yaptığına bak..
Oynadım kardeşim@VitoCarleone dostum burda isen bi ses ver bir tane kafama yatan maç var
dostum boşuna tavsiye vermişiz sana. kasa ayırsaydın keşke.Abiler böyle aldım başka çare yok gerçekten
kardeş hepsini basarak yanlış yapmışsın birde oynadığın site güvenilir mi ben duymadım daha önce hiçAbiler böyle aldım başka çare yok gerçekten
Başarılar kardeş umarım gelirAbiler böyle aldım başka çare yok gerçekten
Neden tek maça basıyorsun bakiyeni yanlış yapıyorsun kazanma hırsıyla bu şekilde kaybedersin bir yerdeAbiler böyle aldım başka çare yok gerçekten
Hayır şunu anlamadim konu açıyorsun yardımcı olun diye sonra kafana göre basmışsım hepsini. Gerçi para senin borç senin banane demi. İnş. Gelirr bol şanslarAbiler böyle aldım başka çare yok gerçekten
Reis bol şanslar iflah olmayız bölerek oynasaymissin keşkeAbiler böyle aldım başka çare yok gerçekten
Bol sans kardesimAbiler böyle aldım başka çare yok gerçekten
Bol sans kardes umarim hedefine ulasirsinAbiler böyle aldım başka çare yok gerçekten
İnş gelir üzülmezsin sonundaKızmayın abiler