Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Western Union

Okanmrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
101
43
almanyadan euro yollayacak birisi bugün veya yaren öğlene kadar o para lazım az kesinti yapacak bi işlem var mı euro hesabı açtırdım yapıkrediden ama 2 gün sürüyomuş ve nekadar kesi

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Nekadar sürede geliyor bi bilgin var mı
Dksinda geliyo fransadan yolluyodu kiz eskiden bana 6 7 kere aldm 200 euro yolluyom diyodu .2dk sonra parayi aliyodm .oyle yap oburturlu cok kesnti yapiyolar .soyle arkdsna w.union gondersn.sende direk westrrn union sunesine git ordan cek bankadan cekersen cok keserler

Okanmrg

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
570
101
43
Dksinda geliyo fransadan yolluyodu kiz eskiden bana 6 7 kere aldm 200 euro yolluyom diyodu .2dk sonra parayi aliyodm .oyle yap oburturlu cok kesnti yapiyolar .soyle arkdsna w.union gondersn.sende direk westrrn union sunesine git ordan cek bankadan cekersen cok keserler
Çok sağol varya adamsın allah razı olsun hemen hallediyim şimdi

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
45
28
Çok sağol varya adamsın allah razı olsun hemen hallediyim şimdi
Kardeşim iki dakikada geliyorda oradan yatırırken masraf alıyorlar yatıran arkadaş masrafıda cebinden ödeyecekse en hızlı yol yok ödemiyecekse banka ile göndersin ertesi gün geçer hesabına eskidendi o 2 fün 3 gün işleri

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
45
28
Kardeşim iki dakikada geliyorda oradan yatırırken masraf alıyorlar yatıran arkadaş masrafıda cebinden ödeyecekse en hızlı yol yok ödemiyecekse banka ile göndersin ertesi gün geçer hesabına eskidendi o 2 fün 3 gün işleri
Gonderen taraf veriyo cunku 5 euromu ney oda cekerken en ufak bi kesnti yok
Kardeşim banka ile gönderirken kim ödüyor onuda gönderen ödüyor :)) şakamı bu dediğin

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
45
28
En ucuz yöntem banka transferi ben yurtdışında çok kaldım daha ucuz yöntemi yok. Oda ben genelde garanti kullanıyorum ertesi gün geçiyor hesaba oda swift işlemleri usa dan geçtiği için saat farkından mecburen bir gün sürüyor

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Kardeşim banka ile gönderirken kim ödüyor onuda gönderen ödüyor :)) şakamı bu dediğin
Ya biraded bak smdi belliki hic kullanmamssn ben fransann nice kentinden 7 8 kere aldm anlatim bidahada bisey sorma..
Bankayla yollarsa yine karsi taraf oduyo 5 10 euro bide sana gelirken kesinti oluyo ornegin isbankasi 200 euroya 20 euro kesintj vuruyo .western unionda ise 5 euro gonderen oduyo para kesintisiz geliyo .sen tahminle is yapiyon ama bn bildigmi soyluyom rica ediyorm uzatma bilmedgn konular hakkndada yorum yapma hadi kal saglicakla

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
45
28
Nekadar sürede geliyor bi bilgin var mı
Ha birde bak unutmuşum almanyadan yollayacaksa zirraat bankası varsa bulunduğu şehirdeki olma ihtimali yüksek büyükşehirdeyse ordan yatırdın anında hesabında ama ondada masraf var masrafsız yöntem yok 1 yöntem varda o da 21 gün bekleyeceksin filan sana gelmez

hamuka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
219
45
28
Ya biraded bak smdi belliki hic kullanmamssn ben fransann nice kentinden 7 8 kere aldm anlatim bidahada bisey sorma..
Bankayla yollarsa yine karsi taraf oduyo 5 10 euro bide sana gelirken kesinti oluyo ornegin isbankasi 200 euroya 20 euro kesintj vuruyo .western unionda ise 5 euro gonderen oduyo para kesintisiz geliyo .sen tahminle is yapiyon ama bn bildigmi soyluyom rica ediyorm uzatma bilmedgn konular hakkndada yorum yapma hadi kal saglicakla
Güzel kardeşim bana mı öğretiyorsun western union aynı gün teslim gönderilerde en az 15-20 euro kesitor para yüklü ise 300-500 euro ölüsü 40-50 euro keser paranı aynı gün alırsın. Banka transferinde bankasına göre değişmekle birlikte 5-10 euro arası işlem masrafı alırlar oda swift geçtiği için tutar burda extra hiçbir kesinti yapmazlar olsa olsa kur farkı olur bozdururken o kadar onada çare var direk TL gönderir kendi bankası gorex piyasasındaki kurdan çevirir yollar yüzlerce kere yaptığım transfer sen daha western union ne keser onu bilmiyorsun birde çok bilmiş gibi konuşuyorsun :)))

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Güzel kardeşim bana mı öğretiyorsun western union aynı gün teslim gönderilerde en az 15-20 euro kesitor para yüklü ise 300-500 euro ölüsü 40-50 euro keser paranı aynı gün alırsın. Banka transferinde bankasına göre değişmekle birlikte 5-10 euro arası işlem masrafı alırlar oda swift geçtiği için tutar burda extra hiçbir kesinti yapmazlar olsa olsa kur farkı olur bozdururken o kadar onada çare var direk TL gönderir kendi bankası gorex piyasasındaki kurdan çevirir yollar yüzlerce kere yaptığım transfer sen daha western union ne keser onu bilmiyorsun birde çok bilmiş gibi konuşuyorsun :)))
Tmm birader afern