- 570
- 101
- 43
almanyadan euro yollayacak birisi bugün veya yaren öğlene kadar o para lazım az kesinti yapacak bi işlem var mı euro hesabı açtırdım yapıkrediden ama 2 gün sürüyomuş ve nekadar kesi
Nekadar sürede geliyor bi bilgin var mıWestern unionda yollatsana kesinti yok.direk sana gelen sifreyle alrsn
Dksinda geliyo fransadan yolluyodu kiz eskiden bana 6 7 kere aldm 200 euro yolluyom diyodu .2dk sonra parayi aliyodm .oyle yap oburturlu cok kesnti yapiyolar .soyle arkdsna w.union gondersn.sende direk westrrn union sunesine git ordan cek bankadan cekersen cok keserlerNekadar sürede geliyor bi bilgin var mı
Çok sağol varya adamsın allah razı olsun hemen hallediyim şimdiDksinda geliyo fransadan yolluyodu kiz eskiden bana 6 7 kere aldm 200 euro yolluyom diyodu .2dk sonra parayi aliyodm .oyle yap oburturlu cok kesnti yapiyolar .soyle arkdsna w.union gondersn.sende direk westrrn union sunesine git ordan cek bankadan cekersen cok keserler
Sen saol western union kapanmak uzere ama yetisÇok sağol varya adamsın allah razı olsun hemen hallediyim şimdi
Nasıl yok kardeşim yatırırken öpücükmü veriyorsun ))Western unionda yollatsana kesinti yok.direk sana gelen sifreyle alrsn
Gonderen taraf veriyo cunku 5 euromu ney oda cekerken en ufak bi kesnti yokNasıl yok kardeşim yatırırken öpücükmü veriyorsun ))
Kardeşim iki dakikada geliyorda oradan yatırırken masraf alıyorlar yatıran arkadaş masrafıda cebinden ödeyecekse en hızlı yol yok ödemiyecekse banka ile göndersin ertesi gün geçer hesabına eskidendi o 2 fün 3 gün işleriÇok sağol varya adamsın allah razı olsun hemen hallediyim şimdi
Yatırırkenden kastın o zaten ayrıca 5 euroda değil ölüsü 10-15 euroGonderen taraf veriyo cunku 5 euromu ney oda cekerken en ufak bi kesnti yok
Ya tmm birader oyledir ozamanYatırırkenden kastın o zaten ayrıca 5 euroda değil ölüsü 10-15 euro
Kardeşim iki dakikada geliyorda oradan yatırırken masraf alıyorlar yatıran arkadaş masrafıda cebinden ödeyecekse en hızlı yol yok ödemiyecekse banka ile göndersin ertesi gün geçer hesabına eskidendi o 2 fün 3 gün işleri
Kardeşim banka ile gönderirken kim ödüyor onuda gönderen ödüyor ) şakamı bu dediğinGonderen taraf veriyo cunku 5 euromu ney oda cekerken en ufak bi kesnti yok
Ya biraded bak smdi belliki hic kullanmamssn ben fransann nice kentinden 7 8 kere aldm anlatim bidahada bisey sorma..Kardeşim banka ile gönderirken kim ödüyor onuda gönderen ödüyor ) şakamı bu dediğin
Ha birde bak unutmuşum almanyadan yollayacaksa zirraat bankası varsa bulunduğu şehirdeki olma ihtimali yüksek büyükşehirdeyse ordan yatırdın anında hesabında ama ondada masraf var masrafsız yöntem yok 1 yöntem varda o da 21 gün bekleyeceksin filan sana gelmezNekadar sürede geliyor bi bilgin var mı
Güzel kardeşim bana mı öğretiyorsun western union aynı gün teslim gönderilerde en az 15-20 euro kesitor para yüklü ise 300-500 euro ölüsü 40-50 euro keser paranı aynı gün alırsın. Banka transferinde bankasına göre değişmekle birlikte 5-10 euro arası işlem masrafı alırlar oda swift geçtiği için tutar burda extra hiçbir kesinti yapmazlar olsa olsa kur farkı olur bozdururken o kadar onada çare var direk TL gönderir kendi bankası gorex piyasasındaki kurdan çevirir yollar yüzlerce kere yaptığım transfer sen daha western union ne keser onu bilmiyorsun birde çok bilmiş gibi konuşuyorsun ))Ya biraded bak smdi belliki hic kullanmamssn ben fransann nice kentinden 7 8 kere aldm anlatim bidahada bisey sorma..
Bankayla yollarsa yine karsi taraf oduyo 5 10 euro bide sana gelirken kesinti oluyo ornegin isbankasi 200 euroya 20 euro kesintj vuruyo .western unionda ise 5 euro gonderen oduyo para kesintisiz geliyo .sen tahminle is yapiyon ama bn bildigmi soyluyom rica ediyorm uzatma bilmedgn konular hakkndada yorum yapma hadi kal saglicakla
Tmm birader afernGüzel kardeşim bana mı öğretiyorsun western union aynı gün teslim gönderilerde en az 15-20 euro kesitor para yüklü ise 300-500 euro ölüsü 40-50 euro keser paranı aynı gün alırsın. Banka transferinde bankasına göre değişmekle birlikte 5-10 euro arası işlem masrafı alırlar oda swift geçtiği için tutar burda extra hiçbir kesinti yapmazlar olsa olsa kur farkı olur bozdururken o kadar onada çare var direk TL gönderir kendi bankası gorex piyasasındaki kurdan çevirir yollar yüzlerce kere yaptığım transfer sen daha western union ne keser onu bilmiyorsun birde çok bilmiş gibi konuşuyorsun ))
Olum ne aferim bilip bilmeden atıp tutuyorsun ben senin yaşın kadar yurtdışında kaldım yüzlerce kerede para teansfer ettim aldım vb. Bilmiş bilmiş konuşuyorsun ama birşey bildiğin yok.Tmm birader afern
Birader tmm mk tmm uzatma artk tmm sus sussOlum ne aferim bilip bilmeden atıp tutuyorsun ben senin yaşın kadar yurtdışında kaldım yüzlerce kerede para teansfer ettim aldım vb. Bilmiş bilmiş konuşuyorsun ama birşey bildiğin yok.