Kimliği yükledikten sonra talep edilmiyormuydu öyle dediler ona istinaden dedim.Kimlik zaten atmadım Bonus kodunu alabilirsem alayım diyorum da alamıyoruz onu da
Kimliği yükledikten sonra talep edilmiyormuydu öyle dediler ona istinaden dedim.Kimlik zaten atmadım Bonus kodunu alabilirsem alayım diyorum da alamıyoruz onu da
Telegram adresi atabilirmisinizAz attı şimdi ne yapacaz
İddia en iyisi kanka, ben hep iddia oynuyorum kendi paramla, bütün kazançlarımı iddiadan yaptım, kazanç yakaladığım zaman zevkine üç beş yüz lirayla slotta giriyorum, gelirse gelir gelmez gelmez zevkine oynuyorum, kendi paramla asla slotta başlamam direkt. Direk oraya bel bağlamak bana saçma geliyor.son 1 haftadır senin dediğin gibi düşünmeye başladım şimdi bakalım bu akşam vbete üye olup ufak çaplı bi yatırımla slot deneyeceğim. slottan soğudum yeminle canlıda kazanıp yine slotta kaybediyorum
Arkadaşlar bu konulara farklı sayfada konuşun burası wingamblr ilgili şeyler için bakıyoruzİddia en iyisi kanka, ben hep iddia oynuyorum kendi paramla, bütün kazançlarımı iddiadan yaptım, kazanç yakaladığım zaman zevkine üç beş yüz lirayla slotta giriyorum, gelirse gelir gelmez gelmez zevkine oynuyorum, kendi paramla asla slotta başlamam direkt. Direk oraya bel bağlamak bana saçma geliyor.
Tamam kankam hadi vur parayı meydanı sana bırakıyoruz.Arkadaşlar bu konulara farklı sayfada konuşun burası wingamblr ilgili şeyler için bakıyoruz
slotta kaybedip devamını getirirsen sıkıntı ben kaybetsem bile inat etmeyip sayfayı kapatıyorum çok hırslanırsamda en kötü bara gidip bir iki bira içip zaman geçiriyorumİddia en iyisi kanka, ben hep iddia oynuyorum kendi paramla, bütün kazançlarımı iddiadan yaptım, kazanç yakaladığım zaman zevkine üç beş yüz lirayla slotta giriyorum, gelirse gelir gelmez gelmez zevkine oynuyorum, kendi paramla asla slotta başlamam direkt. Direk oraya bel bağlamak bana saçma geliyor.
Site çok hazırlıksız yakalandı, şu an siteye darbe girişimi yapılıyor. 😂 bütün sistemleri çöktüAyıptır yaa, 500x attı bissürü patlama vesaire oldu oyundan attı beni, geri girdim tek kuruş vermemiş o spin, enayimiyiz abi bu ne
Kanka 15 dk dir bekliyom şimdi bağlandıDesteğe ne kadar sürede bağladınız sıra falan yazmıyor
Otomatik ekleniyor diyorlar.Kanka 15 dk dir bekliyom şimdi bağlandı
cidden benimde moralim bozuldu bak okuyunca 500x heyecanı sonuç sıfır geçmiş olsunAyıptır yaa, 500x attı bissürü patlama vesaire oldu oyundan attı beni, geri girdim tek kuruş vermemiş o spin, enayimiyiz abi bu ne
Bu altyapının ismi ne?Çok site daha var bu altyapıdan paylaşılmayan henüz bazıları aktif bazıları henüz yarım yamalak ama sonra paylaşıcam. Türkiye'ye özel açılmış bunlar.
Kaynak nerde kanka bize de göster biz de bakalımÇok site daha var bu altyapıdan paylaşılmayan henüz bazıları aktif bazıları henüz yarım yamalak ama sonra paylaşıcam. Türkiye'ye özel açılmış bunlar.
KASEGO GLOBAL N.V.Bu altyapının ismi ne?
kaynak oldugunu pek sanmıyorumKaynak nerde kanka bize de göster biz de bakalım