- 71,427
- 43,935
- 113
Sizin verdiğiniz her kombin her maç güzel de NBA bazen g.tluk yapıyor kasarrrrlaniyorBol şanslar guzel kombin bence
Sizin verdiğiniz her kombin her maç güzel de NBA bazen g.tluk yapıyor kasarrrrlaniyorBol şanslar guzel kombin bence
Bol sansBol şanslar kupon budur beğendiklerime şans parası atılacaktır
Bol sans bakalim gencoBol şanslar kupon budur beğendiklerime şans parası atılacaktır
Cogu sitede var oNe s....imskonikkk bu site kuralları neymiss efendim 6 saatte bir çekim yapabilirmisimm yapma yaaa
O zaman s..yim onların çoğuna abi saçmalığa bak yatırım yaparken her dakika yatırım alın çekime gelince bekleyelim yok ya oynamıyorum bu betcolardan falan değiştircem hepsiniCogu sitede var o
Hangi site altı saatte biO zaman s..yim onların çoğuna abi saçmalığa bak yatırım yaparken her dakika yatırım alın çekime gelince bekleyelim yok ya oynamıyorum bu betcolardan falan değiştircem hepsini
Şimdi ismini vermiyjm sana özelden yqzayimHangi site altı saatte bi
Atlasbette var bu kuralHangi site altı saatte bi
Arkadaşı tatmin edelim✓Minimum 1.9 orandan 3 maç ya da 4 maç olacak şekilde kupona bir miktar basacağım.
✓Saat 3.30 -6 arasındaki macları seçeceğim.
✓Çeyrek bahsi olmayacak şekilde tahminlerinizi bekliyorum.
✓Tahminlerden beğendiklerime beğeni emojisi atacağım.
✓Kuponun kazanması durumunda tahminde bulunanlara şans parası atılacaktır.
(not: Yeterince tahmin olmazsa veyahut beğendiğim tahminler olmazsa kendim de ekleme yapabilirim
Bol şanslar
Tatminle ne alakası var dayı???? 3.30 a kadar olan maçlara zaten kuponum var haybeye neden s..tireyim kendimi?Arkadaşı tatmin edelim
Dengedede 12 saatte bı oluyorAtlasbette var bu kural