Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin wnrtndgr / Tahmin Et Kazan

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Bir şey soracağım hesapta bakiye varken Atlasbette , önceki cekimi çekim paylaş yapsam alabiliyorum di mi
Sakın alma . Alırsan yeni küfürler öğrenirsin çocuk adam . Max çekim freebetin 5 katı diyorlar . Hesabında 500 olsa dahi artık 250 Max çekiyorsun . Başkası tarafından yaşandı

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Sakın alma . Alırsan yeni küfürler öğrenirsin çocuk adam . Max çekim freebetin 5 katı diyorlar . Hesabında 500 olsa dahi artık 250 Max çekiyorsun . Başkası tarafından yaşandı
Valla varya gecegece kanser olduk ya yemin ederim parayı kazanmak ayrı dert çekmek ayrı dert Www

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Kupon da 4 de başlıyor neyse ben bu üstümdeki gerginlikle 8 e kadwr uyuyamam zaten

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,438
51,330
113
Patates oldu zort oldu eb...sinin a...ni gördük oldu abi
Cok gecmis olsun kardes.eger o yatirdigin miktsr kumardan gelen bi para ise sorun yok.ama bi birikim yada bi kredi yada sahis borcuysa o islere girenlerin hayati darmadagin oluyor.sakin oyle bi hataya dusmeyesin.herkesede bu sekilde yaklasmam kardes abi tavsiyesi olarak dusun.sansin bol olsun

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Birgün cok param olursa eve 1.80 boylarında canlıya benzeyen bir maket alcam böyle çok sinirli olduğum zamanlarda 28976 yerinde bıçaklayıp sopayla dövcem onu 😆😆 hıncımi alamayınca uyuyamıyorum. O maketin kafasina en sevmediğim site ismini kollarına başka site idjwixkwkdkowkdkwkd manyaga bağladık yine

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Neyse beeee kurariz bahçeye masayı alırız bı boğma yanına peynir tulum biraz ucuzundan tavuk takiliriz yad ederiz gidenleri

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Ben bı çay yapayim bir sigara yakayım bahçeye çıkayım modumu yakalayayim

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
6.000 kredi kartı 2.200 ayrı borç. 1300 telefon 500 de kredi var 😀😀 ay sonuna en az 3.000₺ bulmam lazım gelde bul 😀
Dayı senin iş yaş bulsan bile ödemezsin sen onu gece NBA var atalim da daha fazla yapalım dersin

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
Ben bı aralar Luvibette oynardım ne güzel 20-50 TL falan yatırıp kuponlara 10 TL falan başardım 5 TL falan bana noldu ya @Luvibet Destek hesabımı açar mısın tekrar 10 tlilik oyuncu olmak istiyorum

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,436
43,939
113
ben kazandım sanırım anormallik ben de dostlar herkesin kazandığı gün kaybeder kaybettiği gün kazanırım
Ooooooh yarasın hep kasa bizden alıyor bari sen kazan benim yerime de bir tane tombul bira iç mis🤩