- 335
- 74
- 28
Banka ver reisim belki ondan hızlı gelmiştir bana sorun var ilgili birimler geri dönüş yapar dedi 3dk sonra ödeme geldibizimki 2 buçuk saattir işlemde payfix
Banka ver reisim belki ondan hızlı gelmiştir bana sorun var ilgili birimler geri dönüş yapar dedi 3dk sonra ödeme geldibizimki 2 buçuk saattir işlemde payfix
Banka verdim bende bklemedeyimBanka ver reisim belki ondan hızlı gelmiştir bana sorun var ilgili birimler geri dönüş yapar dedi 3dk sonra ödeme geldi
iptal ettirmeye çalışıcam bakalmBanka ver reisim belki ondan hızlı gelmiştir bana sorun var ilgili birimler geri dönüş yapar dedi 3dk sonra ödeme geldi
Bende 1260 yaptım çekilebilir bakiyeye düşmesini bekleyin dedi beklemedeyiz bence öder bu siteBanka verdim bende bklemedeyim
Bnim çekilebilir bakiyeye geçmesi 4 5 saat sürdü nedeyseBende 1260 yaptım çekilebilir bakiyeye düşmesini bekleyin dedi beklemedeyiz bence öder bu site
Ben halen bekliyorum cekilire geçmesini 3 saat olduÖdeme geldi
Hayırlı olsun dost dedim sana öderler diyeÖdeme geldi
Benim 5 dakikada geçti banka verdim şimdi bekliyorum gelince yazarım reisBnim çekilebilir bakiyeye geçmesi 4 5 saat sürdü nedeyse
Spor mu oynadın dpstBenim 5 dakikada geçti banka verdim şimdi bekliyorum gelince yazarım reis
Hayırlı olsun bizimkinde gelir bence öder bu siteHayırlı olsun dost dedim sana öderler diye
Bende şimdi çekim verdim bakalım gelcekmiBenim 5 dakikada geçti banka verdim şimdi bekliyorum gelince yazarım reis
Geldimi reisBende şimdi çekim verdim bakalım gelcekmi