- 373
- 138
- 43
4 bin TL çekebilirsin yüzde 10u diyor yaArkadaşlar rica etsem beni bilgilendirirmisiniz 40 bin yaptım ne kadar cekebilirim
4 bin TL çekebilirsin yüzde 10u diyor yaArkadaşlar rica etsem beni bilgilendirirmisiniz 40 bin yaptım ne kadar cekebilirim
Tamam teşekkürler
Oğlum banana bak gelmiştirArkadaşlar 1000 TL çekim verdim çekim talebim silinmiş
Havale ile mi bakiye duzenlencekmi direktmi çekiyoruz4 bin TL çekebilirsin yüzde 10u diyor ya
Daha yok şimdi baktımÇekim yapıp bekleyen para çekmeden işlemi düşen banka hesabina baksın
Işleme alındıdan düştü mü peki çekik işlemin sitedeDaha yok şimdi baktım
Seninki geldimiÇekim yapıp bekleyen para çekmeden işlemi düşen banka hesabina baksın
Benim 20.30 'dan bu yana böyle. Ne gelen var ne bir bildirim varBöyle oldu
Papara iptal oldu iade etti 2k 10 dakika oldu havale verdimSeninki geldimi
Odemeyecekler heralde bu namussuzlarPapara iptal oldu iade etti 2k 10 dakika oldu havale verdim
İşleme alınıyor dedi bakiye düzeltti ler 25dk sonra yazıda kayboldu vallaIşleme alındıdan düştü mü peki çekik işlemin sitede
O zaman banka üstünden toplu yaptıracaklar düşer ibanina sen canlıya bağlan amaİşleme alınıyor dedi bakiye düzeltti ler 25dk sonra yazıda kayboldu valla
Öderler reis benceOdemeyecekler heralde bu namussuzlar
Yok silinmiş çekim talebim bakiyemde 0Işleme alındıdan düştü mü peki çekik işlemin sitede
Ödeme alan oldumu hiçÖderler reis bence
Canlıda bot varO zaman banka üstünden toplu yaptıracaklar düşer ibanina sen canlıya bağlan ama