40 bin yapınca 4 bin cekebiliyorsunNe kadar cekebilirim anlamadım o yüzden soruyorum
40 bin yapınca 4 bin cekebiliyorsunNe kadar cekebilirim anlamadım o yüzden soruyorum
TebriklerPayfix 4 kere reddedildi. Sonra havale verdim 20 dakikada ödendi.
Ben havale ile verdim 36 gece daha gelmediPayfix 4 kere reddedildi. Sonra havale verdim 20 dakikada ödendi.
Yav nerden bilelim bitmiştir ondan acilmiyordurARKADAŞ BONUS TALEP AÇILMIYOR BİR ALLAHİN KULU NEDEN BİLDİĞİNİ SÖYLENİYOR YA
Sen bensin xbdbnddnPayfix 4 kere reddedildi. Sonra havale verdim 20 dakikada ödendi.
Faturalar falan bekliyordu. İlaç gibi geldi ama siteye bir daha uğramam 😄Ben havale ile verdim 36 gece daha gelmedi
5 dakika sonra tekliflerden aktif etDeneme bonusu onaylandı yazıyor ama bakiyede bişey yok
Pardon tekflifler kısmından aktif yapmam gerekiyormuş şimdi olduDeneme bonusu onaylandı yazıyor ama bakiyede bişey yok
Desteğe nasıl bağlanıyoruz bende bot varAgalar desteğe bağlanamıyorum sıra artıyor.. Bu Max kod olayını napcaz bilen var mı kod gelmiyor mobil hiç
Kardaşim açılsa n'olacak ödenmiyor ki paraARKADAŞ BONUS TALEP AÇILMIYOR BİR ALLAHİN KULU NEDEN BİLDİĞİNİ SÖYLENİYOR YA
Kral bizimki de ödenir mi acaba bakiyem silinmişPayfix 4 kere reddedildi. Sonra havale verdim 20 dakikada ödendi.