- 377
- 147
- 43
ceke bildinmiBanka havalesi yazıyor çekim
ceke bildinmiBanka havalesi yazıyor çekim
Spam olarak geliyor baktinmi spamlaraDaha gelmiyor
Baktım hiçbir yerde yokSpam olarak geliyor baktinmi spamlara
Zaten şimdi SMS göndermiyor limit diyorSpam olarak geliyor baktinmi spamlara
Yok baba SMS kodunu girer girmez red yazior bonuslarda yok eklenenRed yazanlara birhdaha kontrol edin bonuslae kısmınidan nakit alanına bakım tanimlanmis olabilir bende de red yazıyor ama verdiler
Valla ben çekemedim dahaceke bildinmi
Aynen öyle geceden beri uğraşıyorumDeneme bonusu talep ederken gelen sms diger tarafta neden gelmiyor 😂
Dümen Muro reis bunlarAynen öyle geceden beri uğraşıyorum
SMS onayı yapman gerekiyor o da gelmiyor yoksa verir de SMS onayı olmadığından dolayı vermiyor hesaplarına gir orada mobil doğrulama var Sms gelmiyorDünden beri bonus talebe girer girmez bonus talep ediyor kendi kendine sonrada 3 dkda bir talep ver hatası veriyor cıldırcam bak
Onay yapılı reisSMS onayı yapman gerekiyor o da gelmiyor yoksa verir de SMS onayı olmadığından dolayı vermiyor hesaplarına gir orada mobil doğrulama var Sms gelmiyor
Onay yapılıysa vermesi lazım normalde Bunlar tam sahtekar 2 numarayı da kaydettirdik salak gibiOnay yapılı reis
Sms kodu dün gelen mi sildim ben onu simdi böyle oldu sms kodu bir dhaamı gelckeOnay yapılıysa vermesi lazım normalde Bunlar tam sahtekar 2 numarayı da kaydettirdik salak gibi
Sabaha kadar oynican sandim
50 freespin 😎