- 33,078
- 14,386
- 113
Durun Şimdi işi çözeceğim canlıya bağlanıyor
anında havalenin çekimi çok saçma maksiden çekinAhmet çekim yöntemini niye değiştirdin
yok kral anında havale ile ödeme gelmez beklemeyin anında havele ile ödeme gelmesi için senin çekeceğin meble 4 binse başkasının 4 bin yatırması lazm öyle ödüyor maksi ile.çekin yaniBaşkan havale yöntemini degistirmeni onar mi söyledi. Bende anında havale bekliyorum şuan
Bende değiştireyim mi anında havale ile çekim vermiştim 5k 4 saatir onaylanmadiyok kral anında havale ile ödeme gelmez beklemeyin anında havele ile ödeme gelmesi için senin çekeceğin meble 4 binse başkasının 4 bin yatırması lazm öyle ödüyor maksi ile.çekin yani
Bağlanmıyor delirecem m kodum bonusuDurun Şimdi işi çözeceğim canlıya bağlanıyor
Vallahi şu an 9 kişi varBağlanmıyor delirecem m kodum bonusu
Çöz bu işi MuroVallahi şu an 9 kişi var
Ama çok kötü çözeceğim küfür ederekÇöz bu işi Muro
3 saat öncede aynıydı sıra ilerlemiyorVallahi şu an 9 kişi var
Ya herro ya merro ver yansınAma çok kötü çözeceğim küfür ederek
4 kişiye düştük vallahi3 saat öncede aynıydı sıra ilerlemiyor
Öyle yapacağım 3-4 saattir kitlediler beni burayaYa herro ya merro ver yansın
Sms kodu gelmiyor bonus talepdennmn bunuda sor reis delircemÖyle yapacağım 3-4 saattir kitlediler beni buraya
Zaten onun peşindeyim SMSSms kodu gelmiyor bonus talepdennmn bunuda sor reis delircem
Bunların Allah belasını versin ki 10 dakikadır sıra 3'te bekliyorBir çok kişinin ödemesi yapılmış bekliyoruz bakalım 7 saat oldu