bende de aynı hataGüvenlik kodu gecersiz diyor neden boyle bir hata veriyor uye olmuyor
Doğrulamayı nasıl halletin?Sonunda aldım la , robotun verdiği linkten 10 kez talep ettim reddoldu, sitedeki bonus talepten verdim anında eklendiya la
Kod geldi maildenDoğrulamayı nasıl halletin?
Kod gönder de spama düşmüştür dicem de , bakmışsındır muhtemelenDoğrulamayı nasıl halletin?
Bu soktuğumun mobil doğrulamasını nasil yaptınız bı turlu kod gelmiyoKod gönder de spama düşmüştür dicem de , bakmışsındır muhtemelen
Evet kod falan gelmedi yaKod gönder de spama düşmüştür dicem de , bakmışsındır muhtemelen
Bana da bonus onaylandı diyor ama bakiye sıfırCekim talebi veriyorum BLOCKEDFORWITHDRAW hatasi veriyor bilgisi olan varmi
Teklifler kısmında ücretsiz çevirme kısmı var ordan aktifleştirmen gerekiyorBana da bonus onaylandı diyor ama bakiye sıfır
Yeminle aynı soruyu sormak için geldim, kalplerimiz birmiş dostArkadaşlar bonus şartlarında 10k katları falan yazıyordu şu an yazmıyor sadece sınırsız kazanç diyor acaba o şartı kaldırmış olabilirler mi?
Bonusu alıp oynayabildin mi benim 20k oldu arttırırım dedim olmadı 10k’da kaldım bekliyorum öyle canlı destek açılırsa sorcamYeminle aynı soruyu sormak için geldim, kalplerimiz birmiş dost