- 387
- 150
- 43
%10 çekim yazıyordu baştanBonusu alıp oynayabildin mi benim 20k oldu arttırırım dedim olmadı 10k’da kaldım bekliyorum öyle canlı destek açılırsa sorcam
%10 çekim yazıyordu baştanBonusu alıp oynayabildin mi benim 20k oldu arttırırım dedim olmadı 10k’da kaldım bekliyorum öyle canlı destek açılırsa sorcam
Bi an bana diyorsun sandım ŞSĞWĞSÖSMDMDMDJDKDM ( İsmim Arzu)BEN BU CANLI DESTEKTE DURAN ARZU KADAR K.... Bİ KADIN GÖRMEDİM....
Evet ama şu an yok işte ay keşke kaldırdık o şartı ne kazandıysanız onu çekin deseler lxmxmxmd%10 çekim yazıyordu baştan
Evet ama şu an yok işte ay keşke kaldırdık o şartı ne kazandıysanız onu çekin deseler lxmxmxmd
E devletUyelil nasil aciyoruz buraya
Çekim yapılmıyor bloke gibi birşey yazıyor, 1 k çekmeyi bi dener misin dostEvet ama şu an yok işte ay keşke kaldırdık o şartı ne kazandıysanız onu çekin deseler lxmxmxmd
Ayni sorun bende de varÇekim yapılmıyor bloke gibi birşey yazıyor, 1 k çekmeyi bi dener misin dost
Bende de aynı hata varÇekim yapılmıyor bloke gibi birşey yazıyor, 1 k çekmeyi bi dener misin dost
Doğru dürüst çekim yapan yok boşa vakit kaybı zamanizi boşa harcamayın 3-5 kisiye gönderdilerdiyse gondermislerdir daha kimseye gondermezler birazdan da yoğunluktan dolayı bonus kalktı derlerEvet ama şu an yok işte ay keşke kaldırdık o şartı ne kazandıysanız onu çekin deseler lxmxmxmd
Hepsini verseler diyoruz %10 bile vermiyor😂Bende de aynı hata var
En baştaki kural sanırım %10 10k yap 1 k çek, 30 k yap 3 k çek şeklindeydi, acaba bu kural kalktı da yatırım mı isticekler acaba, sinirimi bozdu bu site 1 kadeh fiski atem 😀Ayni sorun bende de var
Ne kadar çekmeyi deniyorsunAyni sorun bende de var
Canli destek sira gelmiyor habire artiyor heveslenmeyelim odeme yapmaz buyuk ihtimalEn baştaki kural sanırım %10 10k yap 1 k çek, 30 k yap 3 k çek şeklindeydi, acaba bu kural kalktı da yatırım mı isticekler acaba, sinirimi bozdu bu site 1 kadeh fiski atem 😀
1000Ne kadar çekmeyi deniyorsun
Yaklaşık 50 dakikadır canlı destekte 10. sıradayım bi umuttur yaşamak..En baştaki kural sanırım %10 10k yap 1 k çek, 30 k yap 3 k çek şeklindeydi, acaba bu kural kalktı da yatırım mı isticekler acaba, sinirimi bozdu bu site 1 kadeh fiski atem 😀
Senin sorun ne dostYaklaşık 50 dakikadır canlı destekte 10. sıradayım bi umuttur yaşamak..
Aynı sorun işte çekimde hata veriyorSenin sorun ne dost
[email protected] burayada mail atin boyle hata aliyorum diyr belki birsey yaparlarYaklaşık 50 dakikadır canlı destekte 10. sıradayım bi umuttur yaşamak..
8.sıraya düştük şimdi bakalımAynı sorun işte çekimde hata veriyor