SMS geldimi reis kaç dakikada geldiAldık bakalım bakiye kaç olacak 😁
SMS geldimi reis kaç dakikada geldiAldık bakalım bakiye kaç olacak 😁
Beyler burda insanlar umutla üç beş kazanmanın derdinde ev kirasına yol parasına destek olsun diye yorgun argın işten gelip bonus kapmaya çalışıyor ama bazı zip çıktılar işin dalgasında surda insanca yorum ve paylaşımlarımızı yapmak varken konuyu vicitmanin.anlami yok üzerine alınan alınsın umrumda değil sadece biraz saygı diyorum okadar iyi aksamlar
pardon abiBeyler burda insanlar umutla üç beş kazanmanın derdinde ev kirasına yol parasına destek olsun diye yorgun argın işten gelip bonus kapmaya çalışıyor ama bazı zip çıktılar işin dalgasında surda insanca yorum ve paylaşımlarımızı yapmak varken konuyu vicitmanin.anlami yok üzerine alınan alınsın umrumda değil sadece biraz saygı diyorum okadar iyi aksamlar
58 dakika nerde bekledin telefonun başındatam tamına 58 dakika sonra kod geldi talep verdim kod kısmına yazdım birazdan hesabınızda olacaktır dedi
Alındım gücendim sana rıza babaBeyler burda insanlar umutla üç beş kazanmanın derdinde ev kirasına yol parasına destek olsun diye yorgun argın işten gelip bonus kapmaya çalışıyor ama bazı zip çıktılar işin dalgasında surda insanca yorum ve paylaşımlarımızı yapmak varken konuyu vicitmanin.anlami yok üzerine alınan alınsın umrumda değil sadece biraz saygı diyorum okadar iyi aksamlar
58 dakika nerde bekledin telefonun başında