- 239
- 161
- 43
SMS anında geldi banaSMS geldimi reis kaç dakikada geldi
Ekli dosyalar
-
133.2 KB Görüntüleme: 153
SMS anında geldi banaSMS geldimi reis kaç dakikada geldi
İşlemde halaNeden eklenmiyor eklenen var mı arkadaşlar
Bonus talep kodumu o kralSMS anında geldi bana
İşlemde diyorsa bonus alamazsınız.Bonus ekranında sms doğrulaması yapmanız lazım 10 dk işlem yapmadan bekliyeceksiniz olmazsa çerezler silip 10 dk bekleyin sms gelince girin bonus direkt tanımlanıyor. Diğer türlü bonus işlem sırasında yazıyorsa çok beklersinizİlk gelen kodu girdim yanlış dedi ama işlemde anlamadım
Yok ben SMS ve mail doğrulama yaptım hesabıma otomatik geldi 1000 TL.Bonus talep kodumu o kral
Hay Allah razı olsun senden mübarek adamİşlemde diyorsa bonus alamazsınız.Bonus ekranında sms doğrulaması yapmanız lazım 10 dk işlem yapmadan bekliyeceksiniz olmazsa çerezler silip 10 dk bekleyin sms gelince girin bonus direkt tanımlanıyor. Diğer türlü bonus işlem sırasında yazıyorsa çok beklersiniz
ne kullanıyosun turkcell mi?SMS anında geldi bana
Az önce site dolandırıcı diye ağlıyodun ne işin var burdaSMS ksiminda arka planda açık bırakın SMS bekleyin geliyor
Abi telefon doğrulaması için kod gelşyor ama bonus talep için sms kodu gelmiyor kafayı yşeyecemİşlemde diyorsa bonus alamazsınız.Bonus ekranında sms doğrulaması yapmanız lazım 10 dk işlem yapmadan bekliyeceksiniz olmazsa çerezler silip 10 dk bekleyin sms gelince girin bonus direkt tanımlanıyor. Diğer türlü bonus işlem sırasında yazıyorsa çok beklersiniz
Gelmiyo yaaSMS ksiminda arka planda açık bırakın SMS bekleyin geliyor
Bende aynıAbi telefon doğrulaması için kod gelşyor ama bonus talep için sms kodu gelmiyor kafayı yşeyecem
Geldi dost. Telefonda eg alma şeysi yok atamıyorum buraya o yüzdenYok eşeğin siki